pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Üst Geçit Çalışmaları

14.11.2017 - 13:48, Güncelleme: 14.11.2017 - 13:48
 

Sivas'ta Üst Geçit Çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince Devlet Su İşleri (DSİ) Kavşak'ta yapımı süren ve Karşıyaka'yı merkeze bağlayacak üst geçit çalışmasında tabyalar...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince Devlet Su İşleri (DSİ) Kavşak'ta yapımı süren ve Karşıyaka'yı merkeze bağlayacak üst geçit çalışmasında tabyalar yerleştiriliyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Devlet Su İşleri Kavşağı'nda Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karşıyaka'yı merkeze bağlayacak üst geçit çalışması sürüyor.Ekiplerin aralıksız devam ettiği çalışmalar kapsamında üst geçidin ayakları tamamlanırken tabyalar da yerleştirilmeye başlandı.Mimarsinan ve Diriliş mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar da çalışmalardan memnun olduklarını belirtti.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince Devlet Su İşleri (DSİ) Kavşak'ta yapımı süren ve Karşıyaka'yı merkeze bağlayacak üst geçit çalışmasında tabyalar...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesince Devlet Su İşleri (DSİ) Kavşak'ta yapımı süren ve Karşıyaka'yı merkeze bağlayacak üst geçit çalışmasında tabyalar yerleştiriliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Devlet Su İşleri Kavşağı'nda Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karşıyaka'yı merkeze bağlayacak üst geçit çalışması sürüyor.

Ekiplerin aralıksız devam ettiği çalışmalar kapsamında üst geçidin ayakları tamamlanırken tabyalar da yerleştirilmeye başlandı.

Mimarsinan ve Diriliş mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar da çalışmalardan memnun olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.