pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Üst Geçit Çalışmaları

25.09.2017 - 15:48, Güncelleme: 25.09.2017 - 15:48
 

Sivas'ta Üst Geçit Çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile stadyumu birbirine bağlayacak olan üst geçit çalışması başlandığı bildirildi. Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile stadyumu birbirine bağlayacak olan üst geçit çalışması başlandığı bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valisi Davut Gül ile Belediye Başkanı Sami Aydın çalışmaları yerinde inceledi. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’yla Yeni 4 Eylül Stadyumu arasında bulunan alanda tren rayları üzerine yapılan üst geçit çalışmalarını inceleyen Gül, Aydın ve TCDD 4 İşletme Bölge Müdürü Hacı Ahmet Şener yetkililerden bilgi aldı. Yapımına başlanan üst geçitte merdivenlerin yanı sıra engelli vatandaşlar için de asansör yapılacak. Yayalar için yapılacak olan üst geçidin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile stadyumu birbirine bağlayacak olan üst geçit çalışması başlandığı bildirildi. Sivas Belediyesinden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile stadyumu birbirine bağlayacak olan üst geçit çalışması başlandığı bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valisi Davut Gül ile Belediye Başkanı Sami Aydın çalışmaları yerinde inceledi. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’yla Yeni 4 Eylül Stadyumu arasında bulunan alanda tren rayları üzerine yapılan üst geçit çalışmalarını inceleyen Gül, Aydın ve TCDD 4 İşletme Bölge Müdürü Hacı Ahmet Şener yetkililerden bilgi aldı.

Yapımına başlanan üst geçitte merdivenlerin yanı sıra engelli vatandaşlar için de asansör yapılacak. Yayalar için yapılacak olan üst geçidin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.