pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Üniversite Tanıtım Ve Tercih Günleri" Etkinliği

26.04.2018 - 14:23, Güncelleme: 26.04.2018 - 14:23
 

Sivas'ta "Üniversite Tanıtım Ve Tercih Günleri" Etkinliği

SİVAS (AA) - Sivas'ta 2 gün sürecek "Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri" etkinliği başladı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 2 gün sürecek "Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri" etkinliği başladı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine 17 üniversite katıldı.Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin tercih etmek istedikleri üniversitelerle ilgili bilgi almaları için her yıl bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Üniversitelerimiz açtıkları stantlarda kampüslerini, yurt kapasitelerini ve akademik durumlarını öğrencilerimize anlatacaklar. Biz de lisedeki öğrencilerimizi belli bir program dahilinde çağıracağız, öğrenciler gelip stantlarımızı gezecek." diye konuştu. Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın da "Üniversiteler arasında bu rekabet güzel bir rekabet. Herkes üniversite imkanlarını tanıtma ihtiyacını duyuyor, bu da çok yerinde bir karar. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.Konuşmaların ardından Altınsoy, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve organizatör Caner Işkın kurdele keserek etkinliğin açılışını gerçekleştirdi ve stantları gezdi.Stantları gezmeye gelen öğrencilere bölüm tercihleri ve sınava hazırlanma konusunda sunum yapıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta 2 gün sürecek "Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri" etkinliği başladı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 2 gün sürecek "Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri" etkinliği başladı.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine 17 üniversite katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin tercih etmek istedikleri üniversitelerle ilgili bilgi almaları için her yıl bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Üniversitelerimiz açtıkları stantlarda kampüslerini, yurt kapasitelerini ve akademik durumlarını öğrencilerimize anlatacaklar. Biz de lisedeki öğrencilerimizi belli bir program dahilinde çağıracağız, öğrenciler gelip stantlarımızı gezecek." diye konuştu.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın da "Üniversiteler arasında bu rekabet güzel bir rekabet. Herkes üniversite imkanlarını tanıtma ihtiyacını duyuyor, bu da çok yerinde bir karar. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Altınsoy, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve organizatör Caner Işkın kurdele keserek etkinliğin açılışını gerçekleştirdi ve stantları gezdi.

Stantları gezmeye gelen öğrencilere bölüm tercihleri ve sınava hazırlanma konusunda sunum yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.