pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Ulaş Gölü Buz Tuttu

19.01.2017 - 12:48, Güncelleme: 19.01.2017 - 12:48
 

Sivas'ta Ulaş Gölü Buz Tuttu

SİVAS (AA) - Sivas'daki Ulaş Gölü'nün yüzeyi soğuk havanın etkisiyle buz tuttu.Kent merkezinde ve ilçelerde etkili olan soğuk hava yaşamı bölgede olumsuz...

SİVAS (AA) - Sivas'daki Ulaş Gölü'nün yüzeyi soğuk havanın etkisiyle buz tuttu.Kent merkezinde ve ilçelerde etkili olan soğuk hava yaşamı bölgede olumsuz etkiliyor. Ulaş'ta bulunan göl, gece saatlerinde hava sıcaklıklığının sıfırın altına düşmesi sonucu büyük oranda üstü buz tabakasıyla kaplandı. Buz kalınlığının yer yer 4 santimetreye ulaştığı gölde kartpostallık manzaralar oluştu. Bu arada gölü mekan tutmuş ördek, kaz, karabatak gibi çok sayıda kuş çeşidi göl buz tutunca bölgeyi terk etti.
SİVAS (AA) - Sivas'daki Ulaş Gölü'nün yüzeyi soğuk havanın etkisiyle buz tuttu.Kent merkezinde ve ilçelerde etkili olan soğuk hava yaşamı bölgede olumsuz...

SİVAS (AA) - Sivas'daki Ulaş Gölü'nün yüzeyi soğuk havanın etkisiyle buz tuttu.

Kent merkezinde ve ilçelerde etkili olan soğuk hava yaşamı bölgede olumsuz etkiliyor. Ulaş'ta bulunan göl, gece saatlerinde hava sıcaklıklığının sıfırın altına düşmesi sonucu büyük oranda üstü buz tabakasıyla kaplandı.

Buz kalınlığının yer yer 4 santimetreye ulaştığı gölde kartpostallık manzaralar oluştu.

Bu arada gölü mekan tutmuş ördek, kaz, karabatak gibi çok sayıda kuş çeşidi göl buz tutunca bölgeyi terk etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.