pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas’ta ücretsiz fotoğrafçılık kursu

12.12.2019 - 13:53, Güncelleme: 12.12.2019 - 13:53
 

Sivas’ta ücretsiz fotoğrafçılık kursu

Sivas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde ücretsiz fotoğrafçılık kursu açılıyor.

Sivas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde ücretsiz fotoğrafçılık kursu açılıyor.Sivas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 18.00'da başlayacak olan kursa 50 öğrenci kabul edilecek. Başvurular ise Halk Eğitim Merkezinden alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı olan kursta; fotoğraf tarihi, makine türleri, makine ekipmanları, fotoğraf makinesinin bölümleri ve ayarları, objektif türleri, dijital fotoğraf makinesinde pozlandırma kontrolü, alan derinliği, kompozisyon, ışık gibi konular ele alınacak. Teorik ve pratik uygulamaların yapılacağı kurs, Aralık ayında başlayıp Mayıs ayında sona erecek. 200 saatlik kurs sonrası teknik gezilerde düzenlenecek.
Sivas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde ücretsiz fotoğrafçılık kursu açılıyor.
Sivas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde ücretsiz fotoğrafçılık kursu açılıyor.

Sivas Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunda; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 18.00'da başlayacak olan kursa 50 öğrenci kabul edilecek. Başvurular ise Halk Eğitim Merkezinden alınacak. Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı olan kursta; fotoğraf tarihi, makine türleri, makine ekipmanları, fotoğraf makinesinin bölümleri ve ayarları, objektif türleri, dijital fotoğraf makinesinde pozlandırma kontrolü, alan derinliği, kompozisyon, ışık gibi konular ele alınacak. Teorik ve pratik uygulamaların yapılacağı kurs, Aralık ayında başlayıp Mayıs ayında sona erecek. 200 saatlik kurs sonrası teknik gezilerde düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.