pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Ücretsiz Diş Fırçası Ve Macunu Dağıtıldı

Yaşam 22.11.2016 - 15:03, Güncelleme: 22.11.2016 - 15:03
 

Sivas'ta Ücretsiz Diş Fırçası Ve Macunu Dağıtıldı

SİVAS (AA) - Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü öncülüğünde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından vatandaşlara ücretsiz diş fırçası ve macunu...

SİVAS (AA) - Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü öncülüğünde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından vatandaşlara ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtıldı. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen programla vatandaşlara ağız ve diş sağlığının önemi anlatıldı. Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, etkinlikte yaptığı konuşmada, ağız ve diş sağlığının yaşamsal fonksiyonların korunması ve yaşam kalitesinin devamı açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Ağız ve diş hastalıkları kötü bir hijyen ve çeşitli hastalıklara sebep olmaktadır. Bu problemlerden korunmak için iyi bir diş ve ağız bakımına ihtiyaç vardır. Halkımızdan tek dileğimiz ağız hijyenlerine dikkat etsinler. Gelecekteki olası diş eti ve diş çürükleri hastalıklarından korunsunlar." dedi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezince ücretsiz diş taraması hizmeti de sunulan etkinlikte, 3 bin 500 diş fırçası ve 3 bin diş macunu dağıtımı yapıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü öncülüğünde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından vatandaşlara ücretsiz diş fırçası ve macunu...

SİVAS (AA) - Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü öncülüğünde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından vatandaşlara ücretsiz diş fırçası ve macunu dağıtıldı.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen programla vatandaşlara ağız ve diş sağlığının önemi anlatıldı.

Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, etkinlikte yaptığı konuşmada, ağız ve diş sağlığının yaşamsal fonksiyonların korunması ve yaşam kalitesinin devamı açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Ağız ve diş hastalıkları kötü bir hijyen ve çeşitli hastalıklara sebep olmaktadır. Bu problemlerden korunmak için iyi bir diş ve ağız bakımına ihtiyaç vardır. Halkımızdan tek dileğimiz ağız hijyenlerine dikkat etsinler. Gelecekteki olası diş eti ve diş çürükleri hastalıklarından korunsunlar." dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezince ücretsiz diş taraması hizmeti de sunulan etkinlikte, 3 bin 500 diş fırçası ve 3 bin diş macunu dağıtımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.