pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Trafik Kazası: 9 Yaralı

02.08.2017 - 10:16, Güncelleme: 02.08.2017 - 10:16
 

Sivas'ta Trafik Kazası: 9 Yaralı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.Mehmet Can Yeşilbağ yönetimindeki 58 DS 447 resmi plakalı kamyonet, D-100 karayolu Kösedağ Deresi mevkisinde Halil Şahin'in kullandığı 58 M 9295 plakalı minibüsle çarpıştı.Kamyonet sürücüsü Yeşilbağ, araçta bulunan Akıncılar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Olcay Urlu ile minibüstekilerden Şükran Şahin, Kübra Şahin, Esra Şahin, Miyese Bulut, Berat Bulut, Elif Özgan ve Elifnaz Güneş yaralandı.Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğren
Sivas'ın Suşehri ilçesinde minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde minibüs ile kamyonetin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.


Mehmet Can Yeşilbağ yönetimindeki 58 DS 447 resmi plakalı kamyonet, D-100 karayolu Kösedağ Deresi mevkisinde Halil Şahin'in kullandığı 58 M 9295 plakalı minibüsle çarpıştı.


Kamyonet sürücüsü Yeşilbağ, araçta bulunan Akıncılar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Olcay Urlu ile minibüstekilerden Şükran Şahin, Kübra Şahin, Esra Şahin, Miyese Bulut, Berat Bulut, Elif Özgan ve Elifnaz Güneş yaralandı.


Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğren

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.