pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Trafik Kazası: 6 Yaralı

20.09.2017 - 21:38, Güncelleme: 20.09.2017 - 21:38
 

Sivas'ta Trafik Kazası: 6 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Hafik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Veli Karakuş yönetimindeki 58 TV 147 plakalı pikap...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Hafik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Veli Karakuş yönetimindeki 58 TV 147 plakalı pikap ile Serhat Sihirci yönetimindeki 63 ZN 079 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan karayolunun Hafik ilçesi girişindeki kavşakta çarpıştı. Kazada sürücüler ile pikapta bulunan Mustafa Yılmaz ve otomobilde bulunan Mehmet Sihirci, Hamza Haydari ve Afgan uyruklu Agnanohamad Urın yaralandı. Yaralılar Hafik ve Sivas’taki hastanelere kaldırıldı.Yaralılardan Agnanohamad Urın'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza sonucu araçlardan yola savrulan parçalar, Hafik Belediyesi itfaiye ekiplerince temizlendi. Yolun yıkanması esnasında Sivas-Erzincan karayolu, bir süre çift yönlü araç trafiğine kapatıldı.
SİVAS (AA) - Sivas’ın Hafik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Veli Karakuş yönetimindeki 58 TV 147 plakalı pikap...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Hafik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Veli Karakuş yönetimindeki 58 TV 147 plakalı pikap ile Serhat Sihirci yönetimindeki 63 ZN 079 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan karayolunun Hafik ilçesi girişindeki kavşakta çarpıştı. Kazada sürücüler ile pikapta bulunan Mustafa Yılmaz ve otomobilde bulunan Mehmet Sihirci, Hamza Haydari ve Afgan uyruklu Agnanohamad Urın yaralandı. Yaralılar Hafik ve Sivas’taki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Agnanohamad Urın'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza sonucu araçlardan yola savrulan parçalar, Hafik Belediyesi itfaiye ekiplerince temizlendi. Yolun yıkanması esnasında Sivas-Erzincan karayolu, bir süre çift yönlü araç trafiğine kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.