pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Trafik Kazası: 5 Yaralı

05.01.2018 - 17:08, Güncelleme: 05.01.2018 - 17:08
 

Sivas'ta Trafik Kazası: 5 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hamza Efe (48) yönetimindeki 34 AB 1606...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hamza Efe (48) yönetimindeki 34 AB 1606 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Kılıçpınar köyü yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.Kazada, sürücü ile eşi Miyase Efe (42), akrabaları Süleyman (21) ve Mustafa Efe (44) ile Ömer Şahin (72) yaralandı.Yaralılar, sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldıktan sonra Suşehri Devlet Hastanesine kaldırıldı.Yaralılardan Süleyman Efe ise yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas'taki bir hastaneye sevk edildi. Otomobildekilerin, Erzincan'da askerlik yapan akrabalarını ziyaret ettikten sonra Tokat'a dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hamza Efe (48) yönetimindeki 34 AB 1606...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hamza Efe (48) yönetimindeki 34 AB 1606 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Kılıçpınar köyü yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, sürücü ile eşi Miyase Efe (42), akrabaları Süleyman (21) ve Mustafa Efe (44) ile Ömer Şahin (72) yaralandı.

Yaralılar, sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldıktan sonra Suşehri Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Süleyman Efe ise yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas'taki bir hastaneye sevk edildi.

Otomobildekilerin, Erzincan'da askerlik yapan akrabalarını ziyaret ettikten sonra Tokat'a dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.