pendik escort bayan
ak

Sivas'ta trafik kazası

01.05.2016 - 17:12, Güncelleme: 01.05.2016 - 17:12
 

Sivas'ta trafik kazası

Kaza, öğle saatlerinde Erzincan çevre yolu, Toptancılar Sitesi Kavşağı'nda yaşandı.

SİVAS'ta meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.Kaza, öğle saatlerinde Erzincan çevre yolu, Toptancılar Sitesi Kavşağı'nda yaşandı. 45 yaşındaki Yaşar Temizsu yönetimindeki 58 DP 354 plakalı hafif ticari araç, kavşakta beklerken, arkasından gelen ambulansın yol istemesi üzerine hareket etti. Bu sırada kavşakta hareket halinde olan 43 yaşındaki Özgür Eroğlu yönetimindeki 06 JE 817 plakalı otomobilin kontrolünü yitirince önüne çıkan araca çarptı. Kaza sonucu otomobilde bulunan aynı aileden sürücü Özgür Eroğlu ile 42 yaşındaki Yayla, 17 yaşındaki Süleyman ve 10 yaşındaki Mertcan Eroğlu yaralandı. Diğer aracın sürücüsü Yaşar Temizsu kazayı yara almadan atlattı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından ambulansa alınan yaralılardan Özgür Eroğlu Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay sonrası çevre yolunda trafik akışı bir süre kontrollü sağlanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.FOTOĞRAFLI
Kaza, öğle saatlerinde Erzincan çevre yolu, Toptancılar Sitesi Kavşağı'nda yaşandı.

SİVAS'ta meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Erzincan çevre yolu, Toptancılar Sitesi Kavşağı'nda yaşandı. 45 yaşındaki Yaşar Temizsu yönetimindeki 58 DP 354 plakalı hafif ticari araç, kavşakta beklerken, arkasından gelen ambulansın yol istemesi üzerine hareket etti. Bu sırada kavşakta hareket halinde olan 43 yaşındaki Özgür Eroğlu yönetimindeki 06 JE 817 plakalı otomobilin kontrolünü yitirince önüne çıkan araca çarptı. Kaza sonucu otomobilde bulunan aynı aileden sürücü Özgür Eroğlu ile 42 yaşındaki Yayla, 17 yaşındaki Süleyman ve 10 yaşındaki Mertcan Eroğlu yaralandı. Diğer aracın sürücüsü Yaşar Temizsu kazayı yara almadan atlattı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından ambulansa alınan yaralılardan Özgür Eroğlu Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay sonrası çevre yolunda trafik akışı bir süre kontrollü sağlanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta trafik kazas

Sivas'ta trafik kazas

Sivas'ta trafik kazas

Sivas'ta trafik kazas

Sivas'ta trafik kazas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.