pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Trafik Kazası: 3 Yaralı

23.10.2017 - 14:58, Güncelleme: 23.10.2017 - 14:58
 

Sivas'ta Trafik Kazası: 3 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 3 kişi yaralandı.Hafik istikametinden Sivas'a giden Zihni Kaymak (36) yönetimindeki 58 PB 563...

SİVAS (AA) - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 3 kişi yaralandı.Hafik istikametinden Sivas'a giden Zihni Kaymak (36) yönetimindeki 58 PB 563 plakalı pikap, Sivas-Erzincan kara yolu Seyfebeli mevkisinde kontrolden çıkarak refüjde bulunan bariyerlere çarptı.Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen araç, yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra durabildi.Kazada yaralanan sürücü Kaymak, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, Ayşegül Tomak ve 3 yaşındaki oğlu Kerem Tomak da Numune Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada, kazada hurdaya dönen aracın tekerlekleri geniş bir alana savruldu. Kaza sırasında tarlasında çalışan bir çiftçi, aracın tarlaya savrulan bir tekerleğini traktörüyle getirerek görevlilere teslim etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 3 kişi yaralandı.Hafik istikametinden Sivas'a giden Zihni Kaymak (36) yönetimindeki 58 PB 563...

SİVAS (AA) - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 3 kişi yaralandı.

Hafik istikametinden Sivas'a giden Zihni Kaymak (36) yönetimindeki 58 PB 563 plakalı pikap, Sivas-Erzincan kara yolu Seyfebeli mevkisinde kontrolden çıkarak refüjde bulunan bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen araç, yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada yaralanan sürücü Kaymak, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, Ayşegül Tomak ve 3 yaşındaki oğlu Kerem Tomak da Numune Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, kazada hurdaya dönen aracın tekerlekleri geniş bir alana savruldu. Kaza sırasında tarlasında çalışan bir çiftçi, aracın tarlaya savrulan bir tekerleğini traktörüyle getirerek görevlilere teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.