pendik escort bayan
ak

Sivas'ta trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

29.11.2016 - 11:48, Güncelleme: 29.11.2016 - 11:48
 

Sivas'ta trafik kazası: 1 ölü, 6 yaralı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, biri bebek 6 kişi yaralandı.

 SİVAS (AA) - Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, biri bebek 6 kişi yaralandı.Bursa'dan Erzincan'a giden Coşkun Keskin idaresindeki 24 FE 442 plakalı hafif ticari araç, Sivas-Erzincan karayolunun İmranlı ilçesi Kızıldağ Geçidi Ortaköy mevkisinde şarampole devrildi.Kazada, sürücü ile Zübeyde (34), Eda, Semanur (18), Hatice (14) ve Muhammed Emin Keskin (1) ile Songül Akbudak yaralandı.Araç içerisinde sıkışan ve İmranlı Acil Arama ve Kurtarma ekiplerince çıkartılan Hatice Keskin, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Yaralılar, İmranlı ve Sivas'taki hastanelerde tedavi altına alındı.Hatice Keskin'in cenazesi, İmranlı Devlet Hastanesi morguna gönderildi.İmranlı Kaymakamı İshak Çınar, kaza yerine gelerek kurtarma çalışmalarını takip etti.
Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, biri bebek 6 kişi yaralandı.

 

SİVAS (AA) - Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, biri bebek 6 kişi yaralandı.

Bursa'dan Erzincan'a giden Coşkun Keskin idaresindeki 24 FE 442 plakalı hafif ticari araç, Sivas-Erzincan karayolunun İmranlı ilçesi Kızıldağ Geçidi Ortaköy mevkisinde şarampole devrildi.

Kazada, sürücü ile Zübeyde (34), Eda, Semanur (18), Hatice (14) ve Muhammed Emin Keskin (1) ile Songül Akbudak yaralandı.

Araç içerisinde sıkışan ve İmranlı Acil Arama ve Kurtarma ekiplerince çıkartılan Hatice Keskin, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralılar, İmranlı ve Sivas'taki hastanelerde tedavi altına alındı.

Hatice Keskin'in cenazesi, İmranlı Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

İmranlı Kaymakamı İshak Çınar, kaza yerine gelerek kurtarma çalışmalarını takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.