pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

07.03.2017 - 14:03, Güncelleme: 07.03.2017 - 14:03
 

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında aynı aileden bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

AA - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında aynı aileden bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Rıza Ayvacı (59) yönetimindeki 37 KE 084 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan karayolunun Emre köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.Yol ortasındaki bariyere çarparak durabilen aracın sürücüsü Ayvacı ile yanında bulunan kızı Selma (39) ve çocukları Salih Talha (9), Beyzanur (14) ve Rabia Turan (6) yaralandı. Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Rıza Ayvacı müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Ayakkabıyı silip çocuğun ayağına giydirdiBu arada ambulans içerisinde bir süre müdahale edilen yaralılardan 9 yaşındaki Salih Talha, ayakkabısının ayağında olmadığını fark ederek görevlilerden ayakkabısının bulunmasını istedi. 112 Acil Servisi görevlisi küçük çocuğun isteği üzerine, kaza yerine saçılan eşyalar arasından Salih Talha'nın ayakkabısını buldu. Kanlı ayakkabıyı bir bezle temizleyen görevli çocuğun ayağına giydirdi. Salih Talha'nın kabanı ve eldivenlerini de istemesi üzerine aynı görevli onları da bularak çocuğu teslim etti.Kaza nedeniyle yolun Erzincan yönünde trafik kontrollü olarak sağlandı.
Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında aynı aileden bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

AA - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında aynı aileden bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Rıza Ayvacı (59) yönetimindeki 37 KE 084 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan karayolunun Emre köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Yol ortasındaki bariyere çarparak durabilen aracın sürücüsü Ayvacı ile yanında bulunan kızı Selma (39) ve çocukları Salih Talha (9), Beyzanur (14) ve Rabia Turan (6) yaralandı. Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Rıza Ayvacı müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ayakkabıyı silip çocuğun ayağına giydirdi

Bu arada ambulans içerisinde bir süre müdahale edilen yaralılardan 9 yaşındaki Salih Talha, ayakkabısının ayağında olmadığını fark ederek görevlilerden ayakkabısının bulunmasını istedi. 112 Acil Servisi görevlisi küçük çocuğun isteği üzerine, kaza yerine saçılan eşyalar arasından Salih Talha'nın ayakkabısını buldu. Kanlı ayakkabıyı bir bezle temizleyen görevli çocuğun ayağına giydirdi. Salih Talha'nın kabanı ve eldivenlerini de istemesi üzerine aynı görevli onları da bularak çocuğu teslim etti.

Kaza nedeniyle yolun Erzincan yönünde trafik kontrollü olarak sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.