pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 16 Yaralı

Siyaset 15.06.2014 - 12:47, Güncelleme: 15.06.2014 - 12:47
 

Sivas'ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 16 Yaralı

Sivas'ın Hafik İlçesi'nde, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında gelin ve damadın da olduğu 17 kişi yaralandı.

Sivas'ın Hafik İlçesi'nde, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında gelin ve damadın da olduğu 17 kişi yaralandı. Ankara'da düğünlerini yapan Bülent-Yurdagül Parim çifti, düğün sonrası aileleri ile birlikte Kars'a gitmek üzere yola çıktı. Hakan Gündüzyönetimindeki 36 M 9046 plakalı minibüs, Sivas'ın Hafik İlçesi'ne bağlı Durulmuş Köyü girişinde yoldan çıkarak telefon direğine çarptı. Daha sonra devrilerek sürüklenen minibüs, bir evin bahçesine çarparak durdu. Kazada, araç sürücüsü Hakan Gündüz, gelin Yurdagül, damat Bülent Parim ile araç içinde bulunan yolculardan, Tuğba Cengiz, Muhlis Parim, Ruşen Kılıç, İpek Parim, Bahriye Karakaya, Muhammet Furkan Parim, Ali Umut Bozyel, Mehmet Parim, Musa Cengiz, İsa Cengiz, Bilal Kaya, Gülen Kaya, Fuat Gündal yaralanırken 7 yaşındaki Büşra Toptaş ise kaldılıdığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisinde hayatını kaybetti. Kazada kızını kaybeden 37 yaşındaki Bilen Toptaş, "İki şoför vardı. Biri saat 02.30 kadar aracı kullandı. Daha sonra ağabeyi direksiyona geçti. Sürekli uyukluyordu. Esneyip duruyordu. Herkes uyarıyordu. Ağabeyi 'Kaza yapacağız' diyordu. Ben çocuklarım için uyumuyordum. Arabanın içi kalabalıktı. Esnedi direksiyon kontrolünü kaybetti. Demir direğe vurdu. Bahçeye uçtu." Kazada yaralananlar Sivas'ta bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.  Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni  İletişim: sivasbulteni@yandex.com   haber, Sivas, ta, Trafik, Kazası, 1, Ölü, 16, Yaralı, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Muhammet Furkan, Bilal Kaya, İsa Cengiz, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Ankara, Karakaya, Kars, Hakan Gündüz, Sivas
Sivas'ın Hafik İlçesi'nde, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında gelin ve damadın da olduğu 17 kişi yaralandı.

Sivas'ın Hafik İlçesi'nde, düğünden dönenleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında gelin ve damadın da olduğu 17 kişi yaralandı.

Ankara'da düğünlerini yapan Bülent-Yurdagül Parim çifti, düğün sonrası aileleri ile birlikte Kars'a gitmek üzere yola çıktı. Hakan Gündüzyönetimindeki 36 M 9046 plakalı minibüs, Sivas'ın Hafik İlçesi'ne bağlı Durulmuş Köyü girişinde yoldan çıkarak telefon direğine çarptı. Daha sonra devrilerek sürüklenen minibüs, bir evin bahçesine çarparak durdu. Kazada, araç sürücüsü Hakan Gündüz, gelin Yurdagül, damat Bülent Parim ile araç içinde bulunan yolculardan, Tuğba Cengiz, Muhlis Parim, Ruşen Kılıç, İpek Parim, Bahriye KarakayaMuhammet Furkan Parim, Ali Umut Bozyel, Mehmet Parim, Musa Cengiz, İsa CengizBilal Kaya, Gülen Kaya, Fuat Gündal yaralanırken 7 yaşındaki Büşra Toptaş ise kaldılıdığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisinde hayatını kaybetti. Kazada kızını kaybeden 37 yaşındaki Bilen Toptaş, "İki şoför vardı. Biri saat 02.30 kadar aracı kullandı. Daha sonra ağabeyi direksiyona geçti. Sürekli uyukluyordu. Esneyip duruyordu. Herkes uyarıyordu. Ağabeyi 'Kaza yapacağız' diyordu. Ben çocuklarım için uyumuyordum. Arabanın içi kalabalıktı. Esnedi direksiyon kontrolünü kaybetti. Demir direğe vurdu. Bahçeye uçtu."

Kazada yaralananlar Sivas'ta bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. 

Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom

Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

 İletişim: sivasbulteni@yandex.com

 

haber, Sivas, ta, Trafik, Kazası, 1, Ölü, 16, Yaralı, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Muhammet Furkan, Bilal Kaya, İsa Cengiz, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Ankara, Karakaya, Kars, Hakan Gündüz, Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.