pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Trafik Kazaları: 5 Yaralı

07.11.2018 - 13:08, Güncelleme: 07.11.2018 - 13:08
 

Sivas'ta Trafik Kazaları: 5 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde meydana gelen 2 trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Cem Kesler (32) yönetimindeki 58 EN 625 plakalı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde meydana gelen 2 trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Cem Kesler (32) yönetimindeki 58 EN 625 plakalı otomobil, Suşehri-Sivas kara yolu Geminbeli mevkisi Şarköy yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.Kazada, sürücü ile araçta bulunan Zübeyde (53) ve Öznur Kesler (24) yaralandı. Diğer kazada ise Hakan Dinç (26) idaresindeki Ordu'nun Mesudiye Belediyesine ait resmi 34 AR 2317 plakalı hafif ticari araç, D-100 kara yolu Koyulhisar Ağılyazı mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi.Kazada sürücü ile yanında bulunan belediye çalışanı Fatih Günen (28), yaralandı.Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan 5 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, hastaneye gelerek, yaralılar hakkında bilgi aldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde meydana gelen 2 trafik kazasında 5 kişi yaralandı.Cem Kesler (32) yönetimindeki 58 EN 625 plakalı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde meydana gelen 2 trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Cem Kesler (32) yönetimindeki 58 EN 625 plakalı otomobil, Suşehri-Sivas kara yolu Geminbeli mevkisi Şarköy yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, sürücü ile araçta bulunan Zübeyde (53) ve Öznur Kesler (24) yaralandı.

Diğer kazada ise Hakan Dinç (26) idaresindeki Ordu'nun Mesudiye Belediyesine ait resmi 34 AR 2317 plakalı hafif ticari araç, D-100 kara yolu Koyulhisar Ağılyazı mevkisinde kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada sürücü ile yanında bulunan belediye çalışanı Fatih Günen (28), yaralandı.

Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan 5 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, hastaneye gelerek, yaralılar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.