pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Trafik Kazaları: 5 Yaralı

19.11.2017 - 16:17, Güncelleme: 19.11.2017 - 16:17
 

Sivas'ta Trafik Kazaları: 5 Yaralı

Sivas'ta meydana gelen 2 ayrı trafik kazalarında 5 kişi yaralandı.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Mustafa Ekiz (34) yönetimindeki 06 FN 1743 plakalı hafif ticari araç, D-100 karayolunun Akseki köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir bahçedeki ağaçlara çarparak durabildi.Kazada, sürücü Ekiz ile araçta bulunan Veysel (36) ve Fatma Mallı (47) yaralandı. Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan sürücü ve Fatma Mallı ilk müdahalenin ardından Sivas'a sevk edildi. Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Mehmet Faruk Terzi (24) yönetimindeki Hollanda plakalı araç, Suşehri ilçesi Giresun yol ayrımı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.Kazada sürücü Terzi ve babası Mehmet Terzi (54) yaralandı.Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Terzi'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Sivas'ta meydana gelen 2 ayrı trafik kazalarında 5 kişi yaralandı.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Mustafa Ekiz (34) yönetimindeki 06 FN 1743 plakalı hafif ticari araç, D-100 karayolunun Akseki köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir bahçedeki ağaçlara çarparak durabildi.


Kazada, sürücü Ekiz ile araçta bulunan Veysel (36) ve Fatma Mallı (47) yaralandı. 


Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan sürücü ve Fatma Mallı ilk müdahalenin ardından Sivas'a sevk edildi.

 

Sivas'ın Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Faruk Terzi (24) yönetimindeki Hollanda plakalı araç, Suşehri ilçesi Giresun yol ayrımı yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Kazada sürücü Terzi ve babası Mehmet Terzi (54) yaralandı.

Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Terzi'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.