pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Trafik Kazaları: 4 Yaralı

13.07.2017 - 00:23, Güncelleme: 13.07.2017 - 00:23
 

Sivas'ta Trafik Kazaları: 4 Yaralı

Koyulhisar ilçesindeki kazada cumhuriyet savcısı yaralandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi yaralandı. Koyulhisar Cumhuriyet Savcısı Osman Küçük (26) yönetimindeki 58 KC 558 plakalı otomobil, D-100 karayolunun Yukarıkale Mahallesi yakınlarında takla attı. Kazada yaralanan Küçük, Suşehri Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Küçük'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Suşehri ilçesindeki trafik kazasında ise Ü.Ç (39) yönetimindeki 60 RE 680 plakalı otomobil, Sivas Caddesi üzerinde kaldırım kenarında yürüyen Semra Kılıç'a (32) çarptıktan sonra bir bahçeye devrildi. Kazada ağır yaralanan Kılıç ile sürücü Ü.Ç. ve araçta bulunan Servet Sel Suşehri Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Koyulhisar ilçesindeki kazada cumhuriyet savcısı yaralandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi yaralandı.

Koyulhisar Cumhuriyet Savcısı Osman Küçük (26) yönetimindeki 58 KC 558 plakalı otomobil, D-100 karayolunun Yukarıkale Mahallesi yakınlarında takla attı.

Kazada yaralanan Küçük, Suşehri Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Küçük'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Suşehri ilçesindeki trafik kazasında ise Ü.Ç (39) yönetimindeki 60 RE 680 plakalı otomobil, Sivas Caddesi üzerinde kaldırım kenarında yürüyen Semra Kılıç'a (32) çarptıktan sonra bir bahçeye devrildi.

Kazada ağır yaralanan Kılıç ile sürücü Ü.Ç. ve araçta bulunan Servet Sel Suşehri Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.