pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Toplu Sünnet Şöleni

25.07.2015 - 17:03, Güncelleme: 25.07.2015 - 17:03
 

Sivas'ta Toplu Sünnet Şöleni

Sivas'ta toplu sünnet şöleni Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Hayat Ağacı Derneği işbirliğinde bu yıl 26'ıncısı düzenlenen geleneksel sünnet şöleni, 4 Eylül Spor Salonunda yapıldı.

Sivas'ta toplu sünnet şöleni Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Hayat Ağacı Derneği işbirliğinde bu yıl 26'ıncısı düzenlenen geleneksel sünnet şöleni, 4 Eylül Spor Salonunda yapıldı. Sünnet şölenine Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin ile sünneti yapılan 245 çocuk ve aileleri katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan şölende daha sonra Sivas Belediyesi mehter takımı tarafından mini konser verildi.      Son günlerde yaşanan terör olaylarında yaşamını yitirinceler için Kuran okunmasının ardından temsili olarak 3 çocuğa kına yakıldı. Daha sonra sünnet olan 3 çocuk için takı töreni yapıldı. Vali Alim Barut sünnet olan İsa Elbay'a, Belediye Başkanı Sami Aydın Miktat Bulut'a, Cumhuriyet Başsacısı Murat İrcal ise Kayra Demirkol'a altın takarak kirveliğini yaptı. Çoçukların bu güzel heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Aydın, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bu şöleni farklı bir atmosferde yaptıklarını, müzik ve eğlenceyi kaldırdıklarını belirterek, "Ülkemizin geleceği olan bu gençlere büyük görevler düşüyor. Maalesef İslam coğrafyasında son yıllarda büyük bir huzursuzluğun olduğunu hep birlikte izliyoruz. Bu kargaşanın Türkiye'ye de sıçramısını özellikle isteyen iç ve dış güçlerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Ben inanıyorum ki bu ülke, bu millet bu oyunlara gelmeyecektir" dedi. Çocuklarını sünnet ettirmek için kayıt yaptıran her ailenin çocuğuna, Belediye Başkanı Aydın tarafından bisiklet ve çeşitli oyuncaklar hediye edildi. Sünnet şöleninin ardından 245 çocuğun, kentteki çeşitli hastanelerde uzman doktor kontrolünde sünnet edileceği bildirildi. - Sivas
Sivas'ta toplu sünnet şöleni Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Hayat Ağacı Derneği işbirliğinde bu yıl 26'ıncısı düzenlenen geleneksel sünnet şöleni, 4 Eylül Spor Salonunda yapıldı.

Sivas'ta toplu sünnet şöleni Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile Hayat Ağacı Derneği işbirliğinde bu yıl 26'ıncısı düzenlenen geleneksel sünnet şöleni, 4 Eylül Spor Salonunda yapıldı.


Sünnet şölenine Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin ile sünneti yapılan 245 çocuk ve aileleri katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan şölende daha sonra Sivas Belediyesi mehter takımı tarafından mini konser verildi.

 

 

 Son günlerde yaşanan terör olaylarında yaşamını yitirinceler için Kuran okunmasının ardından temsili olarak 3 çocuğa kına yakıldı. Daha sonra sünnet olan 3 çocuk için takı töreni yapıldı. Vali Alim Barut sünnet olan İsa Elbay'a, Belediye Başkanı Sami Aydın Miktat Bulut'a, Cumhuriyet Başsacısı Murat İrcal ise Kayra Demirkol'a altın takarak kirveliğini yaptı. Çoçukların bu güzel heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Aydın, son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle bu şöleni farklı bir atmosferde yaptıklarını, müzik ve eğlenceyi kaldırdıklarını belirterek, "Ülkemizin geleceği olan bu gençlere büyük görevler düşüyor. Maalesef İslam coğrafyasında son yıllarda büyük bir huzursuzluğun olduğunu hep birlikte izliyoruz. Bu kargaşanın Türkiye'ye de sıçramısını özellikle isteyen iç ve dış güçlerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Ben inanıyorum ki bu ülke, bu millet bu oyunlara gelmeyecektir" dedi. Çocuklarını sünnet ettirmek için kayıt yaptıran her ailenin çocuğuna, Belediye Başkanı Aydın tarafından bisiklet ve çeşitli oyuncaklar hediye edildi. Sünnet şöleninin ardından 245 çocuğun, kentteki çeşitli hastanelerde uzman doktor kontrolünde sünnet edileceği bildirildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.