pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Toplu Açılış Töreni

10.12.2017 - 16:33, Güncelleme: 10.12.2017 - 16:33
 

Sivas'ta Toplu Açılış Töreni

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz:- "820 milyonun üzerinde, Sivas'ın tarihinde bir ilk, ilk defa bu kadar maliyetle halkımızın hizmetine eserler sunuluyor"- "Ehli salibin 'bu bin yılın Selahaddin Eyyubi'si' olarak gösterdiği Tayyip Erdoğan'ın yanında durarak evl

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Ehli salibin 'bu bin yılın Selahaddin Eyyubi'si' olarak gösterdiği Tayyip Erdoğan'ın yanında durarak evlatlarımızın huzuruna başı dik, alnı açık olarak çıkacağız ya da yedi düvelin saldırdığı Tayyip Erdoğan'ın, kendi evlatlarımızın yanında durmayaraktan başımız eğik her zaman başı eğik, onurunu kaybetmiş bir halk olarak kalacağız." dedi.Yılmaz, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nun önünde düzenlenen Sivas Toplu Açılış Töreni'ndeki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas'ta ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.Vatandaşların bugün daha çok devletine güvenmesinin, daha çok ümitvar olmasının, yarına daha çok güvenle bakmasının son 15 yılda ülkenin önüne konulan her engeli aşmasından kaynaklandığını vurgulayan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sivas halkı sayın Cumhurbaşkanımıza müteşekkir. Sivaslılar ülkesine ihanet edenleri unutmayacağı gibi ülkesine ve milletine hizmet edenleri de unutmaz. Sivaslı vefalıdır, sizin ifadenizle, arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez. Bugün Sivaslı kardeşlerimizin hizmetine sunulan konutları, 25 bin kapasiteli stadyumu, öğrenci yurtlarının, spor tesislerinin, sağlık kurumlarının, okulların, parkların, yeni yolların açılışını yapıyoruz. 820 milyonun üzerinde, Sivas'ın tarihinde bir ilk, ilk defa bu kadar maliyetle halkımızın hizmetine eserler sunuluyor. Toplu açılışını yaptığımız tüm yatırımlar için ve Sivas'a teşrifiniz için teşekkürler." Bakan Yılmaz, kat edilecek çok yol ve yapılacak çok hizmet olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:"Allah yükümüzü taşıyacak güç, ayağımızı sürçtürmeyecek bir akıl ve gönül versin. Ehli salibin 'bu bin yılın Selahaddin Eyyubi'si' olarak gösterdiği Tayyip Erdoğan'ın yanında durarak evlatlarımızın huzuruna başı dik, alnı açık olarak çıkacağız ya da yedi düvelin saldırdığı Tayyip Erdoğan'ın, kendi evlatlarımızın yanında durmayaraktan başımız eğik her zaman başı eğik, onurunu kaybetmiş bir halk olarak kalacağız ama bu ana kadar Çanakkale'de ne yaptıysak, Kut'ül Amare'de ne yapıldıysa, Medine müdafasında ne yapıldıysa, 15 Temmuz'da ne yapıldıysa bundan sonra da Selahaddin Eyyubi'lerin yanında olmaya devam edeceğiz. Yolumuz, bahtımız, ufkumuz açık olsun."
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz:- "820 milyonun üzerinde, Sivas'ın tarihinde bir ilk, ilk defa bu kadar maliyetle halkımızın hizmetine eserler sunuluyor"- "Ehli salibin 'bu bin yılın Selahaddin Eyyubi'si' olarak gösterdiği Tayyip Erdoğan'ın yanında durarak evl

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Ehli salibin 'bu bin yılın Selahaddin Eyyubi'si' olarak gösterdiği Tayyip Erdoğan'ın yanında durarak evlatlarımızın huzuruna başı dik, alnı açık olarak çıkacağız ya da yedi düvelin saldırdığı Tayyip Erdoğan'ın, kendi evlatlarımızın yanında durmayaraktan başımız eğik her zaman başı eğik, onurunu kaybetmiş bir halk olarak kalacağız." dedi.

Yılmaz, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nun önünde düzenlenen Sivas Toplu Açılış Töreni'ndeki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas'ta ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Vatandaşların bugün daha çok devletine güvenmesinin, daha çok ümitvar olmasının, yarına daha çok güvenle bakmasının son 15 yılda ülkenin önüne konulan her engeli aşmasından kaynaklandığını vurgulayan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sivas halkı sayın Cumhurbaşkanımıza müteşekkir. Sivaslılar ülkesine ihanet edenleri unutmayacağı gibi ülkesine ve milletine hizmet edenleri de unutmaz. Sivaslı vefalıdır, sizin ifadenizle, arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez. Bugün Sivaslı kardeşlerimizin hizmetine sunulan konutları, 25 bin kapasiteli stadyumu, öğrenci yurtlarının, spor tesislerinin, sağlık kurumlarının, okulların, parkların, yeni yolların açılışını yapıyoruz. 820 milyonun üzerinde, Sivas'ın tarihinde bir ilk, ilk defa bu kadar maliyetle halkımızın hizmetine eserler sunuluyor. Toplu açılışını yaptığımız tüm yatırımlar için ve Sivas'a teşrifiniz için teşekkürler."

Bakan Yılmaz, kat edilecek çok yol ve yapılacak çok hizmet olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Allah yükümüzü taşıyacak güç, ayağımızı sürçtürmeyecek bir akıl ve gönül versin. Ehli salibin 'bu bin yılın Selahaddin Eyyubi'si' olarak gösterdiği Tayyip Erdoğan'ın yanında durarak evlatlarımızın huzuruna başı dik, alnı açık olarak çıkacağız ya da yedi düvelin saldırdığı Tayyip Erdoğan'ın, kendi evlatlarımızın yanında durmayaraktan başımız eğik her zaman başı eğik, onurunu kaybetmiş bir halk olarak kalacağız ama bu ana kadar Çanakkale'de ne yaptıysak, Kut'ül Amare'de ne yapıldıysa, Medine müdafasında ne yapıldıysa, 15 Temmuz'da ne yapıldıysa bundan sonra da Selahaddin Eyyubi'lerin yanında olmaya devam edeceğiz. Yolumuz, bahtımız, ufkumuz açık olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.