pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Tır Devrildi: 2 Yaralı

06.06.2017 - 14:20, Güncelleme: 06.06.2017 - 14:20
 

Sivas'ta Tır Devrildi: 2 Yaralı

Sivas'ta sebze ve meyve yüklü tır devrildi, 2 kişi yaralandı.

AA - Sivas'ta sebze ve meyve yüklü tır devrildi, 2 kişi yaralandıAli Alkan (51) idaresindeki 07 CKN 65 çekici ve 07 BCR 85 dorse plakalı meyve ve sebze yüklü tır, Sivas-Kayseri karayolu Kovalı kavşağı yakınında devrildi.Yaralanan sürücü ile araçtaki oğlu Servet Oğuz Alkan (30), Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.Etrafa saçılan meyve ve sebzeler nedeniyle ulaşım bir süre aksadı.
Sivas'ta sebze ve meyve yüklü tır devrildi, 2 kişi yaralandı.

AA - Sivas'ta sebze ve meyve yüklü tır devrildi, 2 kişi yaralandı

Ali Alkan (51) idaresindeki 07 CKN 65 çekici ve 07 BCR 85 dorse plakalı meyve ve sebze yüklü tır, Sivas-Kayseri karayolu Kovalı kavşağı yakınında devrildi.

Yaralanan sürücü ile araçtaki oğlu Servet Oğuz Alkan (30), Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Etrafa saçılan meyve ve sebzeler nedeniyle ulaşım bir süre aksadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.