pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Thm Korosu Konser Verdi

23.04.2019 - 09:43, Güncelleme: 23.04.2019 - 09:43
 

Sivas'ta Thm Korosu Konser Verdi

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Devlet Türk Halk Müziği (THM) Korosu, "Gurbet Pınarı" adlı konser verdi.Atatürk Kültür...

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Devlet Türk Halk Müziği (THM) Korosu, "Gurbet Pınarı" adlı konser verdi.Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde, şef Solmaz Kadıoğlu yönetimdeki ses sanatçıları, çeşitli türküler seslendirdi.Yöresel kıyafetleriyle Anadolu'nun bir köşesinde Emine ile Hasan'ın köy çeşmesinde başlayan aşk hikayesinin ve düğünlerinin canlandırıldığı konser programında, gurbet, sevda konulu çeşitli türküler solo ve koro şeklinde okundu.İzleyicilerin beğenisi kazanan koro, ayakta alkışlandı.Konseri, çok sayıda müziksever izledi.
SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Devlet Türk Halk Müziği (THM) Korosu, "Gurbet Pınarı" adlı konser verdi.Atatürk Kültür...

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Devlet Türk Halk Müziği (THM) Korosu, "Gurbet Pınarı" adlı konser verdi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde, şef Solmaz Kadıoğlu yönetimdeki ses sanatçıları, çeşitli türküler seslendirdi.

Yöresel kıyafetleriyle Anadolu'nun bir köşesinde Emine ile Hasan'ın köy çeşmesinde başlayan aşk hikayesinin ve düğünlerinin canlandırıldığı konser programında, gurbet, sevda konulu çeşitli türküler solo ve koro şeklinde okundu.

İzleyicilerin beğenisi kazanan koro, ayakta alkışlandı.

Konseri, çok sayıda müziksever izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.