pendik escort bayan
ak

Sivas'ta terör operasyonu!

07.03.2016 - 13:28, Güncelleme: 07.03.2016 - 13:28
 

Sivas'ta terör operasyonu!

SİVAS'ta polis ekiplerinin düzenlediği terör operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı.

 SİVAS'ta polis ekiplerinin düzenlediği terör operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı.Sivas Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bu sabah saat 05.00 sıralarında birçok adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Terör örgütü PKK, KCK ve YDG-H üyesi oldukları ve örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla belirlenen adreslere yönelik düzenlenen operasyonda, çoğu üniversite öğrencisi 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise örgütsel dökümanlara el konuldu. Soruşturma kapsamında yeni gözaltıların olabileceği belirtilirken, şüpheliler sağlık kontrolünden sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 
SİVAS'ta polis ekiplerinin düzenlediği terör operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı.

 

SİVAS'ta polis ekiplerinin düzenlediği terör operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bu sabah saat 05.00 sıralarında birçok adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Terör örgütü PKK, KCK ve YDG-H üyesi oldukları ve örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla belirlenen adreslere yönelik düzenlenen operasyonda, çoğu üniversite öğrencisi 18 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ise örgütsel dökümanlara el konuldu. Soruşturma kapsamında yeni gözaltıların olabileceği belirtilirken, şüpheliler sağlık kontrolünden sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.