pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Teog'da Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

16.01.2017 - 15:53, Güncelleme: 16.01.2017 - 15:53
 

Sivas'ta Teog'da Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında il birincisi olan 9 öğrenciyi ödüllendirdi.Müdürlüğün...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında il birincisi olan 9 öğrenciyi ödüllendirdi.Müdürlüğün toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, TEOG sınavında öğrencilerin 120 soruda tam puan alarak büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi.Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Altınsoy, "Öğrencilerimizi kutluyorum ve bu öğrencileri yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.Altınsoy, öğrencilerin ikinci TEOG sınavında da aynı başarıyı göstereceklerine emin olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, TEOG'da il birincisi olan 9 öğrenciye altın hediye etti. Ödül törenine öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında il birincisi olan 9 öğrenciyi ödüllendirdi.Müdürlüğün...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) sınavında il birincisi olan 9 öğrenciyi ödüllendirdi.

Müdürlüğün toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, TEOG sınavında öğrencilerin 120 soruda tam puan alarak büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Altınsoy, "Öğrencilerimizi kutluyorum ve bu öğrencileri yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Altınsoy, öğrencilerin ikinci TEOG sınavında da aynı başarıyı göstereceklerine emin olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, TEOG'da il birincisi olan 9 öğrenciye altın hediye etti.

Ödül törenine öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.