pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Telefonla Dolandırıcılık İddiası

03.05.2017 - 21:07, Güncelleme: 03.05.2017 - 21:07
 

Sivas'ta Telefonla Dolandırıcılık İddiası

Sivas'ta, telefonda kendisini polis olarak tanıttığı kadından 100 bin lira, 10 bin dolar, 5 bilezik ve 5 çeyrek altın aldığı öne sürülen kişi gözaltına alındı.

AA - Sivas'ta, telefonda kendisini polis olarak tanıttığı kadından 100 bin lira, 10 bin dolar, 5 bilezik ve 5 çeyrek altın aldığı öne sürülen kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Mevlana Mahallesi'nde yaşayan 33 yaşındaki B.B'yi telefonla arayan kişi kendisini polisolarak tanıttı. Kadına, adının kuyumcu soygununa karıştığını söyleyen zanlı, B.B'ye bu işten kurtulması için eve gelecek polislere altınlarını ve parasını teslim etmesi gerektiğini belirtti.B.B, bir süre sonra evinin önüne gelen ve polis sandığı şüpheli M.E.A'ya (24), 100 bin lira, 10 bin dolar, 5 bilezik ve 5 çeyrek altın verdi.Daha sonra dolandırıldığını anlayan B.B, polisten yardım istedi. Bunun üzerine çalışma başlatan SivasEmniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bölgede tespit ettikleri zanlı M.E.A'yı kovalamaca sonucu yakaladı.Şanlıurfa'dan kente geldiği öğrenilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Para ve altınlar ise B.B'ye teslim edildi.
Sivas'ta, telefonda kendisini polis olarak tanıttığı kadından 100 bin lira, 10 bin dolar, 5 bilezik ve 5 çeyrek altın aldığı öne sürülen kişi gözaltına alındı.

AA - Sivas'ta, telefonda kendisini polis olarak tanıttığı kadından 100 bin lira, 10 bin dolar, 5 bilezik ve 5 çeyrek altın aldığı öne sürülen kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mevlana Mahallesi'nde yaşayan 33 yaşındaki B.B'yi telefonla arayan kişi kendisini polisolarak tanıttı. Kadına, adının kuyumcu soygununa karıştığını söyleyen zanlı, B.B'ye bu işten kurtulması için eve gelecek polislere altınlarını ve parasını teslim etmesi gerektiğini belirtti.

B.B, bir süre sonra evinin önüne gelen ve polis sandığı şüpheli M.E.A'ya (24), 100 bin lira, 10 bin dolar, 5 bilezik ve 5 çeyrek altın verdi.

Daha sonra dolandırıldığını anlayan B.B, polisten yardım istedi. Bunun üzerine çalışma başlatan SivasEmniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bölgede tespit ettikleri zanlı M.E.A'yı kovalamaca sonucu yakaladı.

Şanlıurfa'dan kente geldiği öğrenilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Para ve altınlar ise B.B'ye teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.