pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Tehlikeli Yıkım'!

15.09.2015 - 09:23, Güncelleme: 15.09.2015 - 09:23
 

Sivas'ta Tehlikeli Yıkım'!

Tehlikeli yıkım Sivas Belediyesi'nin eski lojman binası yıkılırken bir iş makinesi kısmen enkaz altında kaldı.

Sivas Belediyesi'nin eski lojman binası yıkılırken bir iş makinesi kısmen enkaz altında kaldı. Etrafa yayılan toz sürücülere zor anlar yaşattı. Sivas Belediyesi, 'Kepenek Meydanı Projesi' kapsamında geçtiğimiz cuma günü İl Özel İdaresi'ne ait iki lojmanı yıkmaya başladı. Yıkım esnasında 5 katlı binanın ani çöküşü nedeniyle belediye işçileri etrafa kaçışırken, iş makinesinin kepçe kısmı enkaz altında kaldı. Saniyeler içinde çöken bina yol üzerindeki araçların da toza bulanmasına neden oldu. Araç sürücüleri ve çevreden geçen vatandaşlar, yıkım sırasında caddenin trafiğe kapatılmamasına tepki gösterdi. Yıkımın ardından enkaz altındaki iş makinesini kurtarmak için çalışma başlatıldı. Balyozlar ve demir makasları ile enkazı parçalamaya çalışan belediye işçileri iş makinesini kurtarmak için uzun süre çaba harcadı. İş makinesi yapılan çalışmalar sonucu kurtarıldı. Olayda yaralanan olmadı. - Sivas
Tehlikeli yıkım Sivas Belediyesi'nin eski lojman binası yıkılırken bir iş makinesi kısmen enkaz altında kaldı.

Sivas Belediyesi'nin eski lojman binası yıkılırken bir iş makinesi kısmen enkaz altında kaldı. Etrafa yayılan toz sürücülere zor anlar yaşattı.

 

Sivas Belediyesi, 'Kepenek Meydanı Projesi' kapsamında geçtiğimiz cuma günü İl Özel İdaresi'ne ait iki lojmanı yıkmaya başladı. Yıkım esnasında 5 katlı binanın ani çöküşü nedeniyle belediye işçileri etrafa kaçışırken, iş makinesinin kepçe kısmı enkaz altında kaldı. Saniyeler içinde çöken bina yol üzerindeki araçların da toza bulanmasına neden oldu. Araç sürücüleri ve çevreden geçen vatandaşlar, yıkım sırasında caddenin trafiğe kapatılmamasına tepki gösterdi. Yıkımın ardından enkaz altındaki iş makinesini kurtarmak için çalışma başlatıldı. Balyozlar ve demir makasları ile enkazı parçalamaya çalışan belediye işçileri iş makinesini kurtarmak için uzun süre çaba harcadı. İş makinesi yapılan çalışmalar sonucu kurtarıldı. Olayda yaralanan olmadı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.