pendik escort bayan
ak

Sivas’ta takla atan araçtan fırlayan 3 kişi öldü

05.10.2022 - 19:38, Güncelleme: 05.10.2022 - 19:38
 

Sivas’ta takla atan araçtan fırlayan 3 kişi öldü

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde takla atan araçtan fırlayan 3 kişi hayatını kaybetti.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde takla atan araçtan fırlayan 3 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre kaza, Sivas'ın Şarkışla ilçesi Belen mevkiinde gerçekleşti. Kazada, Dursun Canpolat idaresindeki 58 HE 486 plakalı Fiat marka otomobil bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak takla atarak şarampole uçtu. Takla atan araçta bulunan sürücü Dursun Canpolat, İpek Canpolat ve Ayşe Esen araçtan fırladı. Olayı görenler durumu 112'ye bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine vardıklarında 3 kişinin de öldüğünü tespit etti. Kazada ölenlerin alıç toplamak için kırsala çıktıkları tahmin ediliyor. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde takla atan araçtan fırlayan 3 kişi hayatını kaybetti.
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde takla atan araçtan fırlayan 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Sivas'ın Şarkışla ilçesi Belen mevkiinde gerçekleşti. Kazada, Dursun Canpolat idaresindeki 58 HE 486 plakalı Fiat marka otomobil bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak takla atarak şarampole uçtu. Takla atan araçta bulunan sürücü Dursun Canpolat, İpek Canpolat ve Ayşe Esen araçtan fırladı. Olayı görenler durumu 112'ye bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine vardıklarında 3 kişinin de öldüğünü tespit etti. Kazada ölenlerin alıç toplamak için kırsala çıktıkları tahmin ediliyor. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.