pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Suruç Protestosu

22.07.2015 - 21:03, Güncelleme: 22.07.2015 - 21:03
 

Sivas'ta Suruç Protestosu

Sivas'ta bir araya gelen 50 kişi, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 32 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırıyı kınadı.

Sivas'ta bir araya gelen 50 kişi, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 32 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırıyı kınadı.     Kent meydanında toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, 'Suruç'taki katliamı lanetliyoruz. Yaşam, özgürlük ve barış kazanacak' yazılı pankart açarak, terör olayına tepki gösterdi. 'Suruç şehitleri ölümsüzdür' sloganı atan grup daha sonra polis çemberi içinde basın açıklaması yaptı. Sivas Emek ve Demokrasi Güçleri adına basın bildirisini okuyan Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Önder Doğan, "Reyhanlı'da, Diyarbakır'da, Niğde'de ve en son Suruç'ta yaşanan katliamların sorumlusu AK Parti'nin Neo Osmanlıcı, mezhepçi ve dinci politikaları ve ötekileştirici dilidir. Bugün Suruç'ta yaşanan katliamın nedeni barbar IŞİD çetelerine lojistik destek sunan ve sınırları sonuna kadar açan AK Parti iktidarı ve onun politikalarıdır. Kobane'de yeni bir yaşamın inşası için kütüphane, çocuk oyun alanları oluşturmak ve bin fidan dikmek olan Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonuna mensup gençlere yönelik bu insanlık dışı vahşeti Sivas Emek Demokrasi ve özgürlük güçleri olarak nefretle kınıyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun her türlü katliamın ve katliamcının karşısında olacağız" dedi. - Sivas
Sivas'ta bir araya gelen 50 kişi, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 32 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırıyı kınadı.

Sivas'ta bir araya gelen 50 kişi, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde 32 kişinin ölümüyle sonuçlanan bombalı saldırıyı kınadı.

 

 

Kent meydanında toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, 'Suruç'taki katliamı lanetliyoruz. Yaşam, özgürlük ve barış kazanacak' yazılı pankart açarak, terör olayına tepki gösterdi. 'Suruç şehitleri ölümsüzdür' sloganı atan grup daha sonra polis çemberi içinde basın açıklaması yaptı. Sivas Emek ve Demokrasi Güçleri adına basın bildirisini okuyan Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Önder Doğan, "Reyhanlı'da, Diyarbakır'da, Niğde'de ve en son Suruç'ta yaşanan katliamların sorumlusu AK Parti'nin Neo Osmanlıcı, mezhepçi ve dinci politikaları ve ötekileştirici dilidir. Bugün Suruç'ta yaşanan katliamın nedeni barbar IŞİD çetelerine lojistik destek sunan ve sınırları sonuna kadar açan AK Parti iktidarı ve onun politikalarıdır. Kobane'de yeni bir yaşamın inşası için kütüphane, çocuk oyun alanları oluşturmak ve bin fidan dikmek olan Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonuna mensup gençlere yönelik bu insanlık dışı vahşeti Sivas Emek Demokrasi ve özgürlük güçleri olarak nefretle kınıyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun her türlü katliamın ve katliamcının karşısında olacağız" dedi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.