pendik escort bayan
ak

Sivas'ta şüpheli valiz paniği

21.06.2016 - 01:11, Güncelleme: 21.06.2016 - 01:11
 

Sivas'ta şüpheli valiz paniği

SİVAS'ta kent meydanı yakınına bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu.

SİVAS'ta kent meydanı yakınına bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan valizden kanepe örtüsü çıktı. Kent meydanındaki tarihi Şifaiye Medresesi ve Buruciye Medresesi arasına bırakılan şüpheli valiz endişe yarattı. Tarihi alana bırakılan valizi görenler şüphelenerek polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Valizin etrafına güvenlik şeridi çeken polis ekipleri vatandaşları da bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, valizi uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Patlamanın etkisiyle parçalanan valizin içerisinden kanepe örtüsü çıktı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta kent meydanı yakınına bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu.

SİVAS'ta kent meydanı yakınına bırakılan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan valizden kanepe örtüsü çıktı.

Kent meydanındaki tarihi Şifaiye Medresesi ve Buruciye Medresesi arasına bırakılan şüpheli valiz endişe yarattı. Tarihi alana bırakılan valizi görenler şüphelenerek polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Valizin etrafına güvenlik şeridi çeken polis ekipleri vatandaşları da bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, valizi uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Patlamanın etkisiyle parçalanan valizin içerisinden kanepe örtüsü çıktı.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta şüpheli valiz paniği

Sivas'ta şüpheli valiz paniği

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.