pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Şüpheli Ölüm

11.04.2017 - 23:22, Güncelleme: 11.04.2017 - 23:22
 

Sivas'ta Şüpheli Ölüm

Sivas'ta bir kişi iş hanının tuvaletinde ölü bulundu.

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kişi iş hanının tuvaletinde ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Aliağa Cami Sokak üzerindeki bir iş hanının 3. katındaki tuvaletin kapısının uzun süre açılmamasından şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdi.Olay yerine gelen ve tuvaletin kapısını açamayan polis ekipleri itfaiyeden yardım istedi.Kapıyı keserek tuvalete giren ekipler 46 yaşındaki Adem Özdemir'i yerde hareketsiz buldu. Sağlık ekipleri tansiyon hastası olduğu öğrenilen Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi.Özdemir'in cenazesi polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
Sivas'ta bir kişi iş hanının tuvaletinde ölü bulundu.

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kişi iş hanının tuvaletinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Aliağa Cami Sokak üzerindeki bir iş hanının 3. katındaki tuvaletin kapısının uzun süre açılmamasından şüphelenen vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ve tuvaletin kapısını açamayan polis ekipleri itfaiyeden yardım istedi.

Kapıyı keserek tuvalete giren ekipler 46 yaşındaki Adem Özdemir'i yerde hareketsiz buldu. Sağlık ekipleri tansiyon hastası olduğu öğrenilen Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Özdemir'in cenazesi polis ekiplerinin olay yeri incelemesinin ardından otopsi yapılmak için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.