pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Şüpheli Bavuldan Kıyafet Çıktı

06.08.2015 - 19:02, Güncelleme: 06.08.2015 - 19:02
 

Sivas'ta Şüpheli Bavuldan Kıyafet Çıktı

Sivas'ta bir aracın önüne bırakılan bavul, bomba paniğine neden oldu.

  Sivas'ta bir aracın önüne bırakılan bavul, bomba paniğine neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından uzaktan fünye ile patlatılan bavuldan kıyafet çıktı.     Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde bulunan Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi arkasındaki Taşlı Sokak üzerinde bulunan bir otomobilin önüne bırakılan bavulu gören kültür merkezi görevlileri bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, sokağın iki tarafına da güvenlik şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı. Binaların balkonuna çıkarak müdahaleyi izleyenleri polis ekipleri sık sık içeri girmeleri konusunda uyardı.   Olay yerine gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanı, bavulu uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Parçalanan bavulun içerisinden kıyafet çıktı.     Bavul incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. - Sivas
Sivas'ta bir aracın önüne bırakılan bavul, bomba paniğine neden oldu.

 

Sivas'ta bir aracın önüne bırakılan bavul, bomba paniğine neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından uzaktan fünye ile patlatılan bavuldan kıyafet çıktı.

 

 

Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde bulunan Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi arkasındaki Taşlı Sokak üzerinde bulunan bir otomobilin önüne bırakılan bavulu gören kültür merkezi görevlileri bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, sokağın iki tarafına da güvenlik şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı. Binaların balkonuna çıkarak müdahaleyi izleyenleri polis ekipleri sık sık içeri girmeleri konusunda uyardı.

 

Olay yerine gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanı, bavulu uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Parçalanan bavulun içerisinden kıyafet çıktı.

 

 

Bavul incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.