pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Süper Lig Coşkusu

14.05.2017 - 21:08, Güncelleme: 14.05.2017 - 21:08
 

Sivas'ta Süper Lig Coşkusu

- Sivasspor'un bir sezon aradan sonra Süper Lig'e yükselmesini vatandaşlar sokaklara çıkarak kutladı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak Süper Lig'e yükselmeyi garantilemesi Sivas'ta coşkuyla kutlandı.TFF 1. Lig'in 33. haftasında Adana Demirspor ile berabere kalan Sivasspor, bitime bir hafta kala Süper Lig biletini aldı. Adana'daki maçın bitiş düdüğüyle Sivas'ta sokaklara dökülen taraftarlar, kutlama yaptı.Trafiğe kapatılan kent meydanında kutlamaya katılan taraftarlar, ellerinde bayraklar ve meşalelerle büyük coşku yaşadı. Çok sayıda taraftar da araçlarıyla şehir turu attı. Öte yandan Sivas Belediyesi, kırmızı-beyazlı ekibin Süper Lig'e yükselmesi açısından büyük önem taşıyan maçı, kent meydanındaki dev ekrana yansıttı. Sivassporlu taraftarlar, maçı büyük heyecanla izledi.Sivasspor kafilesinin yarın Sivas'a gelmesi bekleniyor.
- Sivasspor'un bir sezon aradan sonra Süper Lig'e yükselmesini vatandaşlar sokaklara çıkarak kutladı


SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak Süper Lig'e yükselmeyi garantilemesi Sivas'ta coşkuyla kutlandı.

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Adana Demirspor ile berabere kalan Sivasspor, bitime bir hafta kala Süper Lig biletini aldı.

Adana'daki maçın bitiş düdüğüyle Sivas'ta sokaklara dökülen taraftarlar, kutlama yaptı.

Trafiğe kapatılan kent meydanında kutlamaya katılan taraftarlar, ellerinde bayraklar ve meşalelerle büyük coşku yaşadı. Çok sayıda taraftar da araçlarıyla şehir turu attı.

Öte yandan Sivas Belediyesi, kırmızı-beyazlı ekibin Süper Lig'e yükselmesi açısından büyük önem taşıyan maçı, kent meydanındaki dev ekrana yansıttı. Sivassporlu taraftarlar, maçı büyük heyecanla izledi.

Sivasspor kafilesinin yarın Sivas'a gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.