pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Su Borusu Patladı, İş Yerlerini Su Bastı

11.12.2018 - 05:23, Güncelleme: 11.12.2018 - 05:23
 

Sivas'ta Su Borusu Patladı, İş Yerlerini Su Bastı

SİVAS (AA) - Sivas'ta ana şebeke su borusunun patlaması sonucu çok sayıda iş yerini su bastı. Atatürk Caddesi Halfelik Kavşağı mevkisinde gece patlayan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta ana şebeke su borusunun patlaması sonucu çok sayıda iş yerini su bastı. Atatürk Caddesi Halfelik Kavşağı mevkisinde gece patlayan borudan su fışkırdığını görenler, polis ekipleri ve Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne (SİBESKİ) haber verdi. Polisler, yolun çökmesi ihtimaline karşı caddenin tek şeridini araç trafiğine kapattı. Caddeye gelen SİBESKİ ekipleri, vanayı kapatarak suyu kesti. Patlama nedeniyle yolda büyük su birikintileri oluştu. Halfelik alt geçidi de suyla doldu. Civardaki çok sayıda iş yerini su bastı, dükkanlarda hasar oluştu.Patlayan borunun 13 mahalleye su sağlayan ana boru olduğu öğrenildi. Aynı bölgede daha önce de ana şebeke su borusu patlamış ve çok sayıda iş yerini su basmıştı. SİBESKİ ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.
SİVAS (AA) - Sivas'ta ana şebeke su borusunun patlaması sonucu çok sayıda iş yerini su bastı. Atatürk Caddesi Halfelik Kavşağı mevkisinde gece patlayan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta ana şebeke su borusunun patlaması sonucu çok sayıda iş yerini su bastı.

Atatürk Caddesi Halfelik Kavşağı mevkisinde gece patlayan borudan su fışkırdığını görenler, polis ekipleri ve Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne (SİBESKİ) haber verdi.

Polisler, yolun çökmesi ihtimaline karşı caddenin tek şeridini araç trafiğine kapattı. Caddeye gelen SİBESKİ ekipleri, vanayı kapatarak suyu kesti. Patlama nedeniyle yolda büyük su birikintileri oluştu. Halfelik alt geçidi de suyla doldu.

Civardaki çok sayıda iş yerini su bastı, dükkanlarda hasar oluştu.

Patlayan borunun 13 mahalleye su sağlayan ana boru olduğu öğrenildi. Aynı bölgede daha önce de ana şebeke su borusu patlamış ve çok sayıda iş yerini su basmıştı.

SİBESKİ ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.