pendik escort bayan
ak

Sivas'ta silah kaçakçılığı ve fuhuş operasyonu

28.11.2016 - 16:42, Güncelleme: 28.11.2016 - 16:42
 

Sivas'ta silah kaçakçılığı ve fuhuş operasyonu

Suşehri ilçesinde silah kaçakçılığı ve fuhuş yaptırdığı iddia edilen kişi ile fuhuş yaptığı öne sürülen kadın gözaltına alındı.

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde silah kaçakçılığı ve fuhuş yaptırdığı iddia edilen kişi ile fuhuş yaptığı öne sürülen kadın gözaltına alındı.Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, V.Ş.'nin ilçeye kadın getirterek fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı.Ekipler, bir süre takibe aldıkları V.Ş'yi, "fuhuşa teşvik ve aracılık etmek", Tokat'tan ilçeye gelerek fuhuş yaptığı iddia edilen H.B'yi de "fuhuş yapmak" suçundan gözaltına aldı.V.Ş'nin silah kaçakçılığı yaptığı bilgisine de ulaşan polisler, şüphelinin Gözköy köyündeki evinde yapılan aramada, 5 tabanca, 2 tüfek ile bu silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirdi.Gözaltındaki zanlıların işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
Suşehri ilçesinde silah kaçakçılığı ve fuhuş yaptırdığı iddia edilen kişi ile fuhuş yaptığı öne sürülen kadın gözaltına alındı.

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde silah kaçakçılığı ve fuhuş yaptırdığı iddia edilen kişi ile fuhuş yaptığı öne sürülen kadın gözaltına alındı.

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, V.Ş.'nin ilçeye kadın getirterek fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı.

Ekipler, bir süre takibe aldıkları V.Ş'yi, "fuhuşa teşvik ve aracılık etmek", Tokat'tan ilçeye gelerek fuhuş yaptığı iddia edilen H.B'yi de "fuhuş yapmak" suçundan gözaltına aldı.

V.Ş'nin silah kaçakçılığı yaptığı bilgisine de ulaşan polisler, şüphelinin Gözköy köyündeki evinde yapılan aramada, 5 tabanca, 2 tüfek ile bu silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirdi.

Gözaltındaki zanlıların işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.