pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Sigarayı Bırakanlara Ödül Verildi

Yaşam 31.05.2017 - 20:49, Güncelleme: 31.05.2017 - 20:49
 

Sivas'ta Sigarayı Bırakanlara Ödül Verildi

Sivas Valisi Davut Gül, Dünya Tütünsüzlük Günü nedeniyle Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam ve beraberindeki sigarayı bırakan vatandaşları makamında kabul etti.

AA - Sivas Valisi Davut Gül, Dünya Tütünsüzlük Günü nedeniyle Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam ve beraberindeki sigarayı bırakan vatandaşları makamında kabul etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sağlam'dan tütünle mücadele konusunda bilgi alan ve Arif Başköy, Vedat Yıldırım, Yeşim Yıldırım ile Sinan Aktaş'ı tütün ürünlerini bırakması nedeniyle tebrik eden Gül, herkesin sigaranın hem sağlığa hem de ekonomiye zararı olduğunu bildiğini söyledi.Tüm vatandaşlarda sigarayı bırakacak iradenin olduğunu aktaran Vali Gül, Sağlık Bakanlığının bu konuda isteyenlere destek verdiğini anımsattı.Sivas'ta bu yıl 616 kişinin sigarayı bırakmasının sevindirici olduğunu ifade eden Gül, çocukların ebeveynleri örnek aldığına dikkati çekti.Ailelerin her türlü zararlı alışkanlığa karşı duyarlı olmasını isteyen Gül, sigarayı bırakanlara da sağlıklı bir yaşam diledi.Vali Davut Gül daha sonra sigarayı bırakma polikliniğine başvurarak tütün ürünlerini terk eden Arif Başköy, Vedat Yıldırım, Yeşim Yıldırım ve Sinan Aktaş'a hediye verdi. - SİVAS
Sivas Valisi Davut Gül, Dünya Tütünsüzlük Günü nedeniyle Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam ve beraberindeki sigarayı bırakan vatandaşları makamında kabul etti.

AA - Sivas Valisi Davut Gül, Dünya Tütünsüzlük Günü nedeniyle Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam ve beraberindeki sigarayı bırakan vatandaşları makamında kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Sağlam'dan tütünle mücadele konusunda bilgi alan ve Arif Başköy, Vedat Yıldırım, Yeşim Yıldırım ile Sinan Aktaş'ı tütün ürünlerini bırakması nedeniyle tebrik eden Gül, herkesin sigaranın hem sağlığa hem de ekonomiye zararı olduğunu bildiğini söyledi.

Tüm vatandaşlarda sigarayı bırakacak iradenin olduğunu aktaran Vali Gül, Sağlık Bakanlığının bu konuda isteyenlere destek verdiğini anımsattı.

Sivas'ta bu yıl 616 kişinin sigarayı bırakmasının sevindirici olduğunu ifade eden Gül, çocukların ebeveynleri örnek aldığına dikkati çekti.

Ailelerin her türlü zararlı alışkanlığa karşı duyarlı olmasını isteyen Gül, sigarayı bırakanlara da sağlıklı bir yaşam diledi.

Vali Davut Gül daha sonra sigarayı bırakma polikliniğine başvurarak tütün ürünlerini terk eden Arif Başköy, Vedat Yıldırım, Yeşim Yıldırım ve Sinan Aktaş'a hediye verdi. - SİVAS

sivas-ta-sigarayi-birakanlara-odul-verildi-9679536_o.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.