pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Sel

18.06.2019 - 15:18, Güncelleme: 18.06.2019 - 15:18
 

Sivas'ta Sel

Yıldızeli ilçesinde meydana gelen sel hasara neden oldu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde sağanak nedeniyle meydana gelen sel hasara yol açtı İl genelinde etkili olan sağanak, Yıldızeli ilçesinde de etkisini gösterdi. Sağanağın ardından ilçede bazı bölgelerde sel ve su baskınları oluştu. Belediye ekipleri su basan ev ve iş yerlerinde çalışma başlattı. Bazı vatandaşlar da ev ve iş yerlerine dolan suları temizlemeye çalıştı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri de ilçeye giderek hasar tespit çalışması başlattı.
Yıldızeli ilçesinde meydana gelen sel hasara neden oldu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde sağanak nedeniyle meydana gelen sel hasara yol açtı

İl genelinde etkili olan sağanak, Yıldızeli ilçesinde de etkisini gösterdi. Sağanağın ardından ilçede bazı bölgelerde sel ve su baskınları oluştu. Belediye ekipleri su basan ev ve iş yerlerinde çalışma başlattı. Bazı vatandaşlar da ev ve iş yerlerine dolan suları temizlemeye çalıştı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri de ilçeye giderek hasar tespit çalışması başlattı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.