pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Şehir İçi Ulaşımına Zam!

15.05.2017 - 23:58, Güncelleme: 15.05.2017 - 23:58
 

Sivas'ta Şehir İçi Ulaşımına Zam!

Sivas’ta bugün itibariyle şehir ulaşımı sağlayan Özel Halk Otobüsüleri Kent Kart Ücretlerine zam yaptı.

Sivas’ta bugün itibariyle şehir ulaşımı sağlayan Özel Halk Otobüsüleri Kent Kart Ücretlerine zam yaptı. Sivas Halk Otobüsçüleri Kooperatif Başkanı Şaban Yalman yaptığı açıklamada," Sivas toplu taşıma Araç içi tarifemiz daha önce 2 TL idi şuan ise 2.75 TL olarak belirledik. " dedi. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise yapılan ücretlendirmenin zam olmadığı ay sonu itibariyle Sivas'ın her yerinden üniversiteye tek biniş ile gidileceğini söyledi. Yaklaşık 3 yıl önce yapılan zammı hatırlatan Başkan Aydın benzin fiyatlarındaki artış ve otobüslerin değiştirilecek olması nedeniyle fiyatlarda güncelleme yapıldığını ifade etti. ZAMLI TARİFE Bugünden itibaren  kent kartta 1 lira 25 kuruş olan öğrenci tarifesi 1 lira 50 kuruş olurken, 1 lira 75 kuruş olan tam ücret  2 lira oldu. Otobüs içi ücret ise 2 liradan 2 lira 75 kuruş  olarak belirlendi. - SİVAS
Sivas’ta bugün itibariyle şehir ulaşımı sağlayan Özel Halk Otobüsüleri Kent Kart Ücretlerine zam yaptı.

Sivas’ta bugün itibariyle şehir ulaşımı sağlayan Özel Halk Otobüsüleri Kent Kart Ücretlerine zam yaptı.

 

Sivas Halk Otobüsçüleri Kooperatif Başkanı Şaban Yalman yaptığı açıklamada," Sivas toplu taşıma Araç içi tarifemiz daha önce 2 TL idi şuan ise 2.75 TL olarak belirledik. " dedi.

 

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise yapılan ücretlendirmenin zam olmadığı ay sonu itibariyle Sivas'ın her yerinden üniversiteye tek biniş ile gidileceğini söyledi. Yaklaşık 3 yıl önce yapılan zammı hatırlatan Başkan Aydın benzin fiyatlarındaki artış ve otobüslerin değiştirilecek olması nedeniyle fiyatlarda güncelleme yapıldığını ifade etti.

 

ZAMLI TARİFE

 

Bugünden itibaren  kent kartta 1 lira 25 kuruş olan öğrenci tarifesi 1 lira 50 kuruş olurken, 1 lira 75 kuruş olan tam ücret  2 lira oldu. Otobüs içi ücret ise 2 liradan 2 lira 75 kuruş  olarak belirlendi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.