pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Düzenlendi

07.01.2018 - 13:18, Güncelleme: 07.01.2018 - 13:18
 

Sivas'ta Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü Düzenlendi

Sivas'ta özel bir okulun öğrencileri 103'üncü yıl dönümünde Sarıkamış şehitlerini anmak için doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

SİVAS - Sivas'ta özel bir okulun öğrencileri 103'üncü yıl dönümünde Sarıkamış şehitlerini anmak için doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Sarıkamış Şehitlerini anmak için kentteki bir okulun öğrencileri doğa yürüyüşü düzenlendi. Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içerisinde başlayan yürüyüşe İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Dursun Yıldırım, öğretmenler ve yaklaşık 200 öğrenci katıldı. Yürüyüşe katılan öğrenciler üzerlerine giydikleri askeri üniformalar ile dikkat çekti. Yürüyüşe atlı birliklerinde katıldığı görüldü. Sarıkamış türküsü eşliğinde 1.5 kilometre süren ve Kardeşler Tepesi'nde biten yürüyüşün ardından Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Dursun Yıldırım tarih bilinciyle yetişen gençlik istediklerini belirterek ecdadı yat eden ve ecdadı her zaman yüreğinde taşıyan gençleri görmek istediklerini söyledi.Yürüyüş ile ilgili bilgi veren okul müdürü Lütfü Kengeç ise, "Sarıkamış şehitlerini anmak için Kardeşler Tepesi'nde öğrencilerimizle anma etkinliği düzenledik. Öğrencilerimizin tamamı bir haftadır izledikleri belgesellerle ve programlara Sarıkamış'ın ne olduğunu öğrendiler" dedi.
Sivas'ta özel bir okulun öğrencileri 103'üncü yıl dönümünde Sarıkamış şehitlerini anmak için doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

SİVAS - Sivas'ta özel bir okulun öğrencileri 103'üncü yıl dönümünde Sarıkamış şehitlerini anmak için doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. 


Sarıkamış Şehitlerini anmak için kentteki bir okulun öğrencileri doğa yürüyüşü düzenlendi. Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü içerisinde başlayan yürüyüşe İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Dursun Yıldırım, öğretmenler ve yaklaşık 200 öğrenci katıldı. Yürüyüşe katılan öğrenciler üzerlerine giydikleri askeri üniformalar ile dikkat çekti. Yürüyüşe atlı birliklerinde katıldığı görüldü. Sarıkamış türküsü eşliğinde 1.5 kilometre süren ve Kardeşler Tepesi'nde biten yürüyüşün ardından Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Dursun Yıldırım tarih bilinciyle yetişen gençlik istediklerini belirterek ecdadı yat eden ve ecdadı her zaman yüreğinde taşıyan gençleri görmek istediklerini söyledi.
Yürüyüş ile ilgili bilgi veren okul müdürü Lütfü Kengeç ise, "Sarıkamış şehitlerini anmak için Kardeşler Tepesi'nde öğrencilerimizle anma etkinliği düzenledik. Öğrencilerimizin tamamı bir haftadır izledikleri belgesellerle ve programlara Sarıkamış'ın ne olduğunu öğrendiler" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.