pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Şap İle Mücadele Çalışmaları

25.02.2017 - 16:13, Güncelleme: 25.02.2017 - 16:13
 

Sivas'ta Şap İle Mücadele Çalışmaları

SİVAS (AA) - Şap Hastalığı ile Mücadele ve Toplu Aşılama Kampanyası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı telekonferans...

SİVAS (AA) - Şap Hastalığı ile Mücadele ve Toplu Aşılama Kampanyası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı telekonferans bağlantısıyla Sivas’ta uygulanmaya başladı.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldızeli ilçesi Banaz köyünde gerçekleştirilen programa Erzurum'dan telekonferans ile bağlanan Bakan Çelik, "Şap Hastalığı ile Mücadele ve Toplu Aşılama Kampanyasını" bugün Türkiye genelinde başlattıklarını belirtti. Sivas, Şanlıurfa, İzmir ve Burdur'da da bu kampanyayı başlattıklarını aktaran Çelik, şapla mücadelenin bir seferberlik halinde başladığını söyledi.Sivas Valisi Davut Gül de Sivas’ın verilen teşviklerden en üst düzeyde yararlandığını anımsatarak, aşılama projesinin faydalı olması durumunda kente 90 milyon lira katkı sağlanacağını aktardı. Buzağıların sağlıklı şekilde büyütülmesi ve ölümlerin yaşanmaması için aşılamaya önem verilmesi gerektiğine dikkati çeken Gül, "Sivas her geçen gün gelişiyor. Et Süt Kurumunun daha iyi işletilmesi ve ilimize iyi bir katma değer katması için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız önemli çalışmalar yapmaktadır.” açıklamasında bulundu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı da tarımsal faaliyetler açısından Sivas’ın bakanlık nezdinde stratejik bir konumda olduğuna işaret ederek, "Böylesi önemli bir çalışmanın yapılması çok iyi. Bu manada Sivas’ın potansiyelini bakanlık olarak en iyi şekilde değerlendireceğiz. Aşılama kampanyasının hayırlı olmasını diliyorum." dedi.AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk da Sivas'ın 1 milyon 200 bin metrekare merası bulunduğunu aktararak tarım ve hayvancılıkta yeni uygulanacak projelerle ilde tarımının her geçen gün daha da gelişeceğini ifade etti.
SİVAS (AA) - Şap Hastalığı ile Mücadele ve Toplu Aşılama Kampanyası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı telekonferans...

SİVAS (AA) - Şap Hastalığı ile Mücadele ve Toplu Aşılama Kampanyası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı telekonferans bağlantısıyla Sivas’ta uygulanmaya başladı.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldızeli ilçesi Banaz köyünde gerçekleştirilen programa Erzurum'dan telekonferans ile bağlanan Bakan Çelik, "Şap Hastalığı ile Mücadele ve Toplu Aşılama Kampanyasını" bugün Türkiye genelinde başlattıklarını belirtti.

Sivas, Şanlıurfa, İzmir ve Burdur'da da bu kampanyayı başlattıklarını aktaran Çelik, şapla mücadelenin bir seferberlik halinde başladığını söyledi.

Sivas Valisi Davut Gül de Sivas’ın verilen teşviklerden en üst düzeyde yararlandığını anımsatarak, aşılama projesinin faydalı olması durumunda kente 90 milyon lira katkı sağlanacağını aktardı.

Buzağıların sağlıklı şekilde büyütülmesi ve ölümlerin yaşanmaması için aşılamaya önem verilmesi gerektiğine dikkati çeken Gül, "Sivas her geçen gün gelişiyor. Et Süt Kurumunun daha iyi işletilmesi ve ilimize iyi bir katma değer katması için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız önemli çalışmalar yapmaktadır.” açıklamasında bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı da tarımsal faaliyetler açısından Sivas’ın bakanlık nezdinde stratejik bir konumda olduğuna işaret ederek, "Böylesi önemli bir çalışmanın yapılması çok iyi. Bu manada Sivas’ın potansiyelini bakanlık olarak en iyi şekilde değerlendireceğiz. Aşılama kampanyasının hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk da Sivas'ın 1 milyon 200 bin metrekare merası bulunduğunu aktararak tarım ve hayvancılıkta yeni uygulanacak projelerle ilde tarımının her geçen gün daha da gelişeceğini ifade etti.

Sivas'ta Şap İle Mücadele Çalışmaları

Sivas'ta Şap İle Mücadele Çalışmaları

Sivas'ta Şap İle Mücadele Çalışmaları

Sivas'ta Şap İle Mücadele Çalışmaları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.