pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Sağanak

19.07.2018 - 17:33, Güncelleme: 19.07.2018 - 17:33
 

Sivas'ta Sağanak

Şiddetli yağış, Ulaş ilçesinde ekili tarım arazilerine zarar verdi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde etkili olan sağanak, ekili tarım arazilerine zarar verdi. İlçede aniden başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. İlçedeki tarım arazilerinde şiddetli yağışın ardından zarar oluştu. İlçe merkezine yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan Ovapınar mevkisindeki buğday ekili bazı tarlalar zarar gördü.Çiftçiler, yağış sonrasında tarlalarında oluşan hasarı tespit etmek için çalışma yaptı. İlçede çiftçilikle uğraşan Murat Sulakçı, temmuz ayında etkili olan şiddetli yağışın tarlasına zarar verdiğini belirterek, "Bu mevsimde etkili olan yağış hem hasadı geciktirir, hem de hububatın kalitesini etkiler." dedi.
Şiddetli yağış, Ulaş ilçesinde ekili tarım arazilerine zarar verdi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde etkili olan sağanak, ekili tarım arazilerine zarar verdi.

İlçede aniden başlayan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

İlçedeki tarım arazilerinde şiddetli yağışın ardından zarar oluştu. İlçe merkezine yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan Ovapınar mevkisindeki buğday ekili bazı tarlalar zarar gördü.

Çiftçiler, yağış sonrasında tarlalarında oluşan hasarı tespit etmek için çalışma yaptı.

İlçede çiftçilikle uğraşan Murat Sulakçı, temmuz ayında etkili olan şiddetli yağışın tarlasına zarar verdiğini belirterek, "Bu mevsimde etkili olan yağış hem hasadı geciktirir, hem de hububatın kalitesini etkiler." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.