pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Ramazan Bayramı

25.06.2017 - 17:39, Güncelleme: 25.06.2017 - 17:39
 

Sivas'ta Ramazan Bayramı

Sivas'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Sivas'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşleri ile bazı protokol üyeleri ilk olarak İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi'ni ziyaret etti ve huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayarak bir süre sohbet etti.Daha sonra Sivas Valiliği tarafından İnönü Konağı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.Vali Gül, programda yaptığı konuşmada, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.Sivas'ın ramazanın en iyi yaşandığı illerden biri olduğunu aktaran Gül, "Bayrama kavuşmak bir nimettir. Etrafımızdaki ülkeler ateş içerisinde. Bu ortamda al bayrağın dalgalandığı, bağımsızlığımızın devam ettiği bir ülkedeyiz. Bunun için Allah'a ne kadar şükretsek azdır. İnşallah birlik beraberliğimiz şimdiye kadar olduğu gibi aynı şekilde devam eder." diye konuştu.Konuşmanın ardından Vali Gül, programa katılanlarla bayramlaştı.Bayramlaşma programına Belediye Başkanı Sami Aydın ve il protokolü, daire amirleri ve muhtarlar katıldı. - SİVAS
Sivas'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Sivas'ta Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşleri ile bazı protokol üyeleri ilk olarak İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi'ni ziyaret etti ve huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayarak bir süre sohbet etti.

Daha sonra Sivas Valiliği tarafından İnönü Konağı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.

Vali Gül, programda yaptığı konuşmada, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Sivas'ın ramazanın en iyi yaşandığı illerden biri olduğunu aktaran Gül, "Bayrama kavuşmak bir nimettir. Etrafımızdaki ülkeler ateş içerisinde. Bu ortamda al bayrağın dalgalandığı, bağımsızlığımızın devam ettiği bir ülkedeyiz. Bunun için Allah'a ne kadar şükretsek azdır. İnşallah birlik beraberliğimiz şimdiye kadar olduğu gibi aynı şekilde devam eder." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Vali Gül, programa katılanlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Belediye Başkanı Sami Aydın ve il protokolü, daire amirleri ve muhtarlar katıldı. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.