pendik escort bayan
ak

Sivas'ta otomobil, minibüsle çarpıştı: 3 yaralı

17.09.2016 - 13:22, Güncelleme: 17.09.2016 - 13:22
 

Sivas'ta otomobil, minibüsle çarpıştı: 3 yaralı

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Sivas-Erzincan karayolu üzerinde, Soğuk Çermik Kaplıcası Kavşağı'nda meydana geldi.

SİVAS'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Sivas-Erzincan karayolu üzerinde, Soğuk Çermik Kaplıcası Kavşağı'nda meydana geldi. Erzincan'dan Sivas kent merkezine gelen 16 yaşındaki M.C.D. yönetimindeki 58 NL 499 plakalı otomobil, Beydilli Köyü'ne gitmek için kavşaktan dönüş yapmak isteyen 56 yaşındaki Haydar Bakır yönetimindeki 58 YA 227 plakalı minibüsle çarpıştı. Savrularak yol kenarındaki levhalara da çarpan otomobil ters dönerek durabildi. Kazada otomobili kullanan M.C.D. ile Kenan (47) ve Sevgi Duymaz (41) yaralandı. 3 kişi bulunan minibüste ise yaralanan olmadı. Yaralılar ihbar üzerine sevk edilen ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 18 yaşından küçük otomobil sürücüsü M.C.D.'nin sürücü belgesinin olmadığı belirtildi. Minibüs sürücüsü Haydar Bakır, aracın hızlı geldiğini belirterek, "Tecrübeli bir sürücü olsa kaza yaşanmazdı. Ben aracı kurtarmaya çalıştım ama olmadı" dedi. Kaza yerindeki araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.FOTOĞRAFLI
Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Sivas-Erzincan karayolu üzerinde, Soğuk Çermik Kaplıcası Kavşağı'nda meydana geldi.

SİVAS'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Sivas-Erzincan karayolu üzerinde, Soğuk Çermik Kaplıcası Kavşağı'nda meydana geldi. Erzincan'dan Sivas kent merkezine gelen 16 yaşındaki M.C.D. yönetimindeki 58 NL 499 plakalı otomobil, Beydilli Köyü'ne gitmek için kavşaktan dönüş yapmak isteyen 56 yaşındaki Haydar Bakır yönetimindeki 58 YA 227 plakalı minibüsle çarpıştı. Savrularak yol kenarındaki levhalara da çarpan otomobil ters dönerek durabildi. Kazada otomobili kullanan M.C.D. ile Kenan (47) ve Sevgi Duymaz (41) yaralandı. 3 kişi bulunan minibüste ise yaralanan olmadı.

Yaralılar ihbar üzerine sevk edilen ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 18 yaşından küçük otomobil sürücüsü M.C.D.'nin sürücü belgesinin olmadığı belirtildi. Minibüs sürücüsü Haydar Bakır, aracın hızlı geldiğini belirterek, "Tecrübeli bir sürücü olsa kaza yaşanmazdı. Ben aracı kurtarmaya çalıştım ama olmadı" dedi. Kaza yerindeki araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta otomobil, minibüsle çarpıştı: 3 yaralı

Sivas'ta otomobil, minibüsle çarpıştı: 3 yaralı

Sivas'ta otomobil, minibüsle çarpıştı: 3 yaralı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.