pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Otomobil İle Tır Çarpıştı: 6 Yaralı

12.07.2018 - 20:18, Güncelleme: 12.07.2018 - 20:18
 

Sivas'ta Otomobil İle Tır Çarpıştı: 6 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Sevda Uçar (33) yönetimindeki 60 BD 529 plakalı otomobil ile Zeynel A'nın...

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Sevda Uçar (33) yönetimindeki 60 BD 529 plakalı otomobil ile Zeynel A'nın kullandığı 58 TS 583 plakalı tır, Gültepe Mahallesi Gültepe Caddesi'nde çarpıştı. Tır sürücüsünün yara almadığı kazada, otomobil sürücüsü Uçar ile aracında bulunan Cuma Çağrı Uçar (11), Zeynep Nisa Uçar (12), Pınar Erzincan (18), Elif Naz Hazırbulan (7) ve Rüveyda Hazırbulan (16) yaralandı. Yaralılardan Sevda ve Cuma Çağrı Uçar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine, diğer yaralılar ise Numune Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Sevda Uçar (33) yönetimindeki 60 BD 529 plakalı otomobil ile Zeynel A'nın...

SİVAS (AA) - Sivas'ta otomobil ile tırın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Sevda Uçar (33) yönetimindeki 60 BD 529 plakalı otomobil ile Zeynel A'nın kullandığı 58 TS 583 plakalı tır, Gültepe Mahallesi Gültepe Caddesi'nde çarpıştı.

Tır sürücüsünün yara almadığı kazada, otomobil sürücüsü Uçar ile aracında bulunan Cuma Çağrı Uçar (11), Zeynep Nisa Uçar (12), Pınar Erzincan (18), Elif Naz Hazırbulan (7) ve Rüveyda Hazırbulan (16) yaralandı.

Yaralılardan Sevda ve Cuma Çağrı Uçar, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine, diğer yaralılar ise Numune Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.