pendik escort bayan
ak

Sivas'ta "Onlarda Buradaydı" Projesi

21.11.2017 - 16:43, Güncelleme: 21.11.2017 - 16:43
 

Sivas'ta "Onlarda Buradaydı" Projesi

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Onlarda Buradaydı" Projesi kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Onlarda Buradaydı" Projesi kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başöğretmen Atatürk Ortaokulunda düzenlenen söyleşi programına Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Şube Müdürü Fehmi Tutkun, Okul Müdürü Mehmet Açık, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program, Prof. Dr. Hilmi Ataseven’in özgeçmişinin okunması ile başladı. Daha sonra okul Müdürü Mehmet Açık kısa bir selamlama konuşması yaptı. Açık’ın ardından konuşan Altınsoy, "Onlarda Buradaydı" Projesi'nin önemine değindi. Ataseven'e programa katılımlarından dolayı teşekkür eden Altınsoy, öğrencilere sslenerek şunları kaydetti:"Projeyle bu okullarda okumuş değerli hocalarımızı sizlerle buluşturuyoruz. Sizlere diyoruz ki bakın Prof. Dr. Hilmi Ataseven hocamız tıp alanında ihtisas yapmış, doktor olmuş, şimdi de Cumhuriyet Üniversitesinin üst yönetiminde görev alıyor. Sizler de doktor olun, dekan olun, rektör olun. Ya da bu okulda müdür olabilirsiniz. Bakın Mehmet Açık hocamız, bu okuldan mezun olmuş ve kendi okulunda müdür oldu. Dolayısıyla biz sizin ufkunuzu, önünüzü açmaya çalışıyoruz. Tecrübeli isimleri sizlerle buluşturuyoruz ve diyoruz ki sizler de çalışın, başarılı olun. 20-30 sene sonra bu makamlara sizler geleceksiniz. Projeyle şehrimizin değerlerini, değerli insanlarını sizlerle buluşturuyoruz."Ataseven ise öğrencilik yılları, meslek hayatı ve yaşantısından bazı kesitleri öğrencilerle paylaşarak, tavsiyelerde bulundu. Başarılı olabilmek için çok okumak ve çalışmak gerektiğini belirten Ataseven, bu tür örnek teşkil edecek programların da en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.Bir zamanlar öğrencisi olduğu Cumhuriyet Üniversitesinde şimdi rektör yardımcısı olarak görev yaptığını aktaran Ataseven, bunun tarif edilemeyecek kadar güzel bir duygu olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Bir zamanlar öğrencisi olduğum fakültede ben de öğretim üyesi olarak göreve başlamıştım. Daha sonra doçentlik unvanını aldım. Sonrasında nasipte de varmış ve Malatya’ya gitmek durumunda kaldım. Malatya’da sağlıkla ilgili üst düzey görevde bulundum. Sonrasında tekrar üniversiteye dönme ihtiyacı hasıl olunca Bozok Üniversitesinde dekan olarak göreve başladım. Daha sonra da tekrar Sivas’a geldim ve CÜ’de rektör yardımcısı olarak görev yapıyorum. Bunlar benim için sözlü olarak ifade edilemeyecek kadar çok kıymetli değerler. Bunları mutlaka en iyi şekilde değerlendirin ve hedefinize koyun."
SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Onlarda Buradaydı" Projesi kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü "Onlarda Buradaydı" Projesi kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven öğrencilerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başöğretmen Atatürk Ortaokulunda düzenlenen söyleşi programına Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Şube Müdürü Fehmi Tutkun, Okul Müdürü Mehmet Açık, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program, Prof. Dr. Hilmi Ataseven’in özgeçmişinin okunması ile başladı. Daha sonra okul Müdürü Mehmet Açık kısa bir selamlama konuşması yaptı. Açık’ın ardından konuşan Altınsoy, "Onlarda Buradaydı" Projesi'nin önemine değindi.

Ataseven'e programa katılımlarından dolayı teşekkür eden Altınsoy, öğrencilere sslenerek şunları kaydetti:

"Projeyle bu okullarda okumuş değerli hocalarımızı sizlerle buluşturuyoruz. Sizlere diyoruz ki bakın Prof. Dr. Hilmi Ataseven hocamız tıp alanında ihtisas yapmış, doktor olmuş, şimdi de Cumhuriyet Üniversitesinin üst yönetiminde görev alıyor. Sizler de doktor olun, dekan olun, rektör olun. Ya da bu okulda müdür olabilirsiniz. Bakın Mehmet Açık hocamız, bu okuldan mezun olmuş ve kendi okulunda müdür oldu. Dolayısıyla biz sizin ufkunuzu, önünüzü açmaya çalışıyoruz. Tecrübeli isimleri sizlerle buluşturuyoruz ve diyoruz ki sizler de çalışın, başarılı olun. 20-30 sene sonra bu makamlara sizler geleceksiniz. Projeyle şehrimizin değerlerini, değerli insanlarını sizlerle buluşturuyoruz."

Ataseven ise öğrencilik yılları, meslek hayatı ve yaşantısından bazı kesitleri öğrencilerle paylaşarak, tavsiyelerde bulundu. Başarılı olabilmek için çok okumak ve çalışmak gerektiğini belirten Ataseven, bu tür örnek teşkil edecek programların da en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Bir zamanlar öğrencisi olduğu Cumhuriyet Üniversitesinde şimdi rektör yardımcısı olarak görev yaptığını aktaran Ataseven, bunun tarif edilemeyecek kadar güzel bir duygu olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bir zamanlar öğrencisi olduğum fakültede ben de öğretim üyesi olarak göreve başlamıştım. Daha sonra doçentlik unvanını aldım. Sonrasında nasipte de varmış ve Malatya’ya gitmek durumunda kaldım. Malatya’da sağlıkla ilgili üst düzey görevde bulundum. Sonrasında tekrar üniversiteye dönme ihtiyacı hasıl olunca Bozok Üniversitesinde dekan olarak göreve başladım. Daha sonra da tekrar Sivas’a geldim ve CÜ’de rektör yardımcısı olarak görev yapıyorum. Bunlar benim için sözlü olarak ifade edilemeyecek kadar çok kıymetli değerler. Bunları mutlaka en iyi şekilde değerlendirin ve hedefinize koyun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.