pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Öğretmenler İçin Konser Verildi

25.11.2017 - 09:18, Güncelleme: 25.11.2017 - 09:18
 

Sivas'ta Öğretmenler İçin Konser Verildi

SİVAS (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği korosu, öğretmenler için konser programı düzenledi.Atatürk...

SİVAS (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği korosu, öğretmenler için konser programı düzenledi.Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro ve solo ses sanatçıları çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.Konser sonrası Sivas Valisi Davut Gül, konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek bir dahaki öğretmenler gününde buluşmayı temenni etti.Programa Vali Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, milli eğitim şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.
SİVAS (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği korosu, öğretmenler için konser programı düzenledi.Atatürk...

SİVAS (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Devlet Türk Halk Müziği korosu, öğretmenler için konser programı düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro ve solo ses sanatçıları çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.

Konser sonrası Sivas Valisi Davut Gül, konserin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek bir dahaki öğretmenler gününde buluşmayı temenni etti.

Programa Vali Davut Gül'ün eşi Gülden Gül, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, milli eğitim şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.