pendik escort bayan
ak

Sivas'ta öğrencilere 520 bisiklet dağıtıldı

23.04.2016 - 16:51, Güncelleme: 23.04.2016 - 16:51
 

Sivas'ta öğrencilere 520 bisiklet dağıtıldı

SAĞLIK Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlıklı yaşam ve gençleri spora teşvik amacı ile Sivas'a gönderilen 520 bisiklet öğrencilere...

SAĞLIK Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlıklı yaşam ve gençleri spora teşvik amacı ile Sivas'a gönderilen 520 bisiklet öğrencilere dağıtıldı. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı, sağlıklı yaşam ve gençleri spora teşvik amacı ile düzenlediği kampanya kapsamında Sivas'a 520 bisiklet gönderdi. Sivas'ta bulunan 144 okulda öğrenim gören 520 öğrenciye bisikletleri dağıtıldı. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen dağıtım törenine Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Sağlık Müdürü Adil Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, öğrenciler ve velileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, şöyle dedi:"Fazla kiloluluk ve hareketsiz yaşam bize kas, eklem rahatsızlıkları, kanser ve buna benzer rahatsızlıkların oluşmasında çok ciddi bir zemin hazırlamaktadır. Dağıtacağımız bisikletlerle birlikte halkımızın bisiklete olan ilgisini bir nebze olsun katkıda bulunuyoruz. Bu uygulama halkımıza bisiklet kullanma alışkanlığı sağlayacak." Sivas Valisi Alim Barut ise, insanların enerji dolu olduğunu belirtirken, şöyle devam etti:"Hareket olmayan yerde hiçbir şey olmaz. Harekette bereket vardır. Hareketsiz halden hareketli hale geçmek lazım. Bunun bir vesilesi de bisikletle çocuklarımızı, gençlerimizi harekete teşvik etmek lazım. Bu konuda Sağlık Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan bisiklet dağıtımını Sivas'ta yapıyoruz. Bu bisikletleri kullanacak gençlere öğüdüm var. Maalesef zaman zaman, olmasını istemediğimiz kazalar meydana geliyor. O sebeple gençlerimiz mutlaka önlem alsın. Mutlaka ve mutlaka kask takın, varsa bisiklete ayrılan yolda gidin, normal trafiğe karışmayın. Biz hiçbir gencimizi trafik terörüne kurban vermek istemiyoruz." Konuşmaların ardından bisikletlerin dağıtımı yapıldı.FOTOĞRAFLI
SAĞLIK Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlıklı yaşam ve gençleri spora teşvik amacı ile Sivas'a gönderilen 520 bisiklet öğrencilere...

SAĞLIK Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlıklı yaşam ve gençleri spora teşvik amacı ile Sivas'a gönderilen 520 bisiklet öğrencilere dağıtıldı.

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı, sağlıklı yaşam ve gençleri spora teşvik amacı ile düzenlediği kampanya kapsamında Sivas'a 520 bisiklet gönderdi. Sivas'ta bulunan 144 okulda öğrenim gören 520 öğrenciye bisikletleri dağıtıldı. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen dağıtım törenine Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Sağlık Müdürü Adil Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, öğrenciler ve velileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, şöyle dedi:

"Fazla kiloluluk ve hareketsiz yaşam bize kas, eklem rahatsızlıkları, kanser ve buna benzer rahatsızlıkların oluşmasında çok ciddi bir zemin hazırlamaktadır. Dağıtacağımız bisikletlerle birlikte halkımızın bisiklete olan ilgisini bir nebze olsun katkıda bulunuyoruz. Bu uygulama halkımıza bisiklet kullanma alışkanlığı sağlayacak."

Sivas Valisi Alim Barut ise, insanların enerji dolu olduğunu belirtirken, şöyle devam etti:

"Hareket olmayan yerde hiçbir şey olmaz. Harekette bereket vardır. Hareketsiz halden hareketli hale geçmek lazım. Bunun bir vesilesi de bisikletle çocuklarımızı, gençlerimizi harekete teşvik etmek lazım. Bu konuda Sağlık Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan bisiklet dağıtımını Sivas'ta yapıyoruz. Bu bisikletleri kullanacak gençlere öğüdüm var. Maalesef zaman zaman, olmasını istemediğimiz kazalar meydana geliyor. O sebeple gençlerimiz mutlaka önlem alsın. Mutlaka ve mutlaka kask takın, varsa bisiklete ayrılan yolda gidin, normal trafiğe karışmayın. Biz hiçbir gencimizi trafik terörüne kurban vermek istemiyoruz."

Konuşmaların ardından bisikletlerin dağıtımı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta öğrencilere 520 bisiklet dağıtıldı

Sivas'ta öğrencilere 520 bisiklet dağıtıldı

Sivas'ta öğrencilere 520 bisiklet dağıtıldı

Sivas'ta öğrencilere 520 bisiklet dağıtıldı

Sivas'ta öğrencilere 520 bisiklet dağıtıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.