pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Öğrencilerden Anlamlı Bağış

25.05.2017 - 16:48, Güncelleme: 25.05.2017 - 16:48
 

Sivas'ta Öğrencilerden Anlamlı Bağış

Sivas'ta öğrenciler, açtıkları serginin satışından elde ettikleri geliri Sivas Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışladı

SİVAS (AA) - Sivas Lütfi Fikret Tuncel Ortaokulu öğrencileri, açtıkları resim ve ebru sergisinden elde ettikleri geliri Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğine bağışladı. Okul müdürü Veysel Turap Kartal, görsel sanatlar öğretmeni Ozan Özkan ve bazı öğrenciler, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kartal, okul olarak 23-24 Mayıs tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde resim ve ebru sergisi açtıklarını söyledi. Sergide öğrencilerin hazırladıkları 150'ye yakın resim ve ebrunun sergilendiğini belirten Kartal, bu eserlerden yaklaşık 70'inin veliler ve vatandaşlarca satın alındığını aktardı. Kartal, sergiden elde edilen geliri Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğine bağışladıklarını ifade etti. Görsel sanatlar öğretmeni Özkan ise sergide emeği geçenlere teşekkür etti. Dernek Başkanı Mustafa Hızal da ortaya çıkan tablonun kendilerini gururlandırdığını söyledi. Her zaman maddi ve manevi olarak şehit ailelerinin yanında olduklarını dile getiren Hızal, "Okulumuz öğretmen ve öğrencileri bu konuda sahipsiz olmadığımızı bizlere bir kez daha gösterdi. Yaptıkları bağıştan dolayı okul yetkilileri ve öğrencilerine teşekkür ediyorum." dedi.
Sivas'ta öğrenciler, açtıkları serginin satışından elde ettikleri geliri Sivas Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışladı

SİVAS (AA) - Sivas Lütfi Fikret Tuncel Ortaokulu öğrencileri, açtıkları resim ve ebru sergisinden elde ettikleri geliri Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğine bağışladı.

Okul müdürü Veysel Turap Kartal, görsel sanatlar öğretmeni Ozan Özkan ve bazı öğrenciler, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kartal, okul olarak 23-24 Mayıs tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde resim ve ebru sergisi açtıklarını söyledi.

Sergide öğrencilerin hazırladıkları 150'ye yakın resim ve ebrunun sergilendiğini belirten Kartal, bu eserlerden yaklaşık 70'inin veliler ve vatandaşlarca satın alındığını aktardı. Kartal, sergiden elde edilen geliri Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğine bağışladıklarını ifade etti.

Görsel sanatlar öğretmeni Özkan ise sergide emeği geçenlere teşekkür etti.

Dernek Başkanı Mustafa Hızal da ortaya çıkan tablonun kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Her zaman maddi ve manevi olarak şehit ailelerinin yanında olduklarını dile getiren Hızal, "Okulumuz öğretmen ve öğrencileri bu konuda sahipsiz olmadığımızı bizlere bir kez daha gösterdi. Yaptıkları bağıştan dolayı okul yetkilileri ve öğrencilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.