pendik escort bayan
ak

Sivas'ta öğrenciler karne heyecanı yaşadı

22.01.2016 - 16:42, Güncelleme: 22.01.2016 - 16:42
 

Sivas'ta öğrenciler karne heyecanı yaşadı

SİVAS'ta 118 bin öğrenci karnelerini alıp yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşadı.

SİVAS'ta 118 bin öğrenci karnelerini alıp yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşadı. Kılavuz İMKB İlkokul-Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin karnelerini Sivas Valisi Alim Barut ve protokol üyeleri dağıttı.2015- 2016 eğitim döneminin ilk yarısının sona ermesi nedeniyle kent merkezindeki Kılavuz İMKB İlkokul-Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı vekili Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy okulda eğitim gören çocukların velileri ve öğrenciler katıldı. Okuldaki dört sınıfta karne dağıtan protokol üyeleri, öğrencilere başarılar diledi. Protokol üyeleri karne dağıtımının ardından öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.Öğrencilere çeşitli uyarılarda bulunan Vali Barut, "Öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı'mızın genelgesi var. Öğrencilerimize tatil süresince ödev verilmeyecek. Çocukların tatili huzurla kutlamaları isteniyor, fakat çevreleriyle ilgilenmesinler anlamına gelmiyor. Çevreleriyle ilgilenecekler, hayata hazırlanacaklar ve bu şekilde de geleceğe gençlerimizi çocuklarımızı hazırlamış olacağız. Yarı yıl tatiline giren öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum ve ömürlerinde başarılar diliyorum. Gelecek onlara ait, geleceğe iyi hazırlanmaları temennisinde bulunuyorum" dedi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta 118 bin öğrenci karnelerini alıp yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşadı.

SİVAS'ta 118 bin öğrenci karnelerini alıp yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşadı. Kılavuz İMKB İlkokul-Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin karnelerini Sivas Valisi Alim Barut ve protokol üyeleri dağıttı.

2015- 2016 eğitim döneminin ilk yarısının sona ermesi nedeniyle kent merkezindeki Kılavuz İMKB İlkokul-Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı vekili Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy okulda eğitim gören çocukların velileri ve öğrenciler katıldı. Okuldaki dört sınıfta karne dağıtan protokol üyeleri, öğrencilere başarılar diledi. Protokol üyeleri karne dağıtımının ardından öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Öğrencilere çeşitli uyarılarda bulunan Vali Barut, "Öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı'mızın genelgesi var. Öğrencilerimize tatil süresince ödev verilmeyecek. Çocukların tatili huzurla kutlamaları isteniyor, fakat çevreleriyle ilgilenmesinler anlamına gelmiyor. Çevreleriyle ilgilenecekler, hayata hazırlanacaklar ve bu şekilde de geleceğe gençlerimizi çocuklarımızı hazırlamış olacağız. Yarı yıl tatiline giren öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum ve ömürlerinde başarılar diliyorum. Gelecek onlara ait, geleceğe iyi hazırlanmaları temennisinde bulunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.