pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Öğrenciler Diş Taramasından Geçirildi

20.11.2017 - 12:08, Güncelleme: 20.11.2017 - 12:08
 

Sivas'ta Öğrenciler Diş Taramasından Geçirildi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Ulaş'ın Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim gören...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Ulaş'ın Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim gören 90 öğrencinin diş taraması yapıldı. Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli EğitimMüdürlüğü'nün yaptığı iş birliğiyle Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim gören 90 öğrenci belediyeye ait araçlarla Sivas'a getirilerek diş taramasından geçirildi.Okul müdürü Yusuf Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin diş konusunda problemleri vardı. Ulaş Belediyesi'nin araçlarıyla 90 öğrenci Sivas'a getirilerek diş taramaları ve tedavileri yapıldı." dedi.Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu ise Sivas genelinde diş tedavisine gelemeyen çocuklara yönelik bir çalışma başlattıklarını söyledi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Ulaş'ın Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim gören...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Ulaş'ın Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim gören 90 öğrencinin diş taraması yapıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli EğitimMüdürlüğü'nün yaptığı iş birliğiyle Yenikarahisar Mehmet Ali Demet İlkokulu ve Ortaokulu'nda eğitim gören 90 öğrenci belediyeye ait araçlarla Sivas'a getirilerek diş taramasından geçirildi.

Okul müdürü Yusuf Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin diş konusunda problemleri vardı. Ulaş Belediyesi'nin araçlarıyla 90 öğrenci Sivas'a getirilerek diş taramaları ve tedavileri yapıldı." dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu ise Sivas genelinde diş tedavisine gelemeyen çocuklara yönelik bir çalışma başlattıklarını söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.