pendik escort bayan
ak

Sivas'ta nevruz coşkusu

21.03.2018 - 14:38, Güncelleme: 21.03.2018 - 14:38
 

Sivas'ta nevruz coşkusu

SİVAS'ta, baharın gelişinin habercisi olan nevruz için yapılan kutlamalar, renkli görüntülere sahne oldu.

SİVAS'ta, baharın gelişinin habercisi olan nevruz için yapılan kutlamalar, renkli görüntülere sahne oldu. Katılımcılar alanda yakılan ateşin üzerinden atlayıp, yumurta tokuşturdu.Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Sivas Belediyesi Mehteran Takımı kısa bir konser verdi. Sivas Demirciler Esnaf Odası tarafından temsili demir dövme etkinliği gerçekleştirildi. Programa katılan Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte temsili olarak demir dövdü. Daha sonra Vali Davut Gül tarafından yakılan nevruz ateşinin üzerinden protokol üyeleri ve vatandaşlar atladı. Bazı katılımcılar, ateş yükselince, atlamaya cesaret edemedi. Protokol üyeleri ve katılımcılar, alanda izci öğrencilerin dağıttığı renkli yumurtaları tokuşturdu. Program, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından katılımcılara etli bulgur pilavı ve ayran ikram edilmesiyle son buldu. Pilav ve ayran ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gördü. Kutlama alanının dışında da Vali Gül, Orman Haftası nedeni ile Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanları dağıttı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta, baharın gelişinin habercisi olan nevruz için yapılan kutlamalar, renkli görüntülere sahne oldu.

SİVAS'ta, baharın gelişinin habercisi olan nevruz için yapılan kutlamalar, renkli görüntülere sahne oldu. Katılımcılar alanda yakılan ateşin üzerinden atlayıp, yumurta tokuşturdu.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Sivas Belediyesi Mehteran Takımı kısa bir konser verdi. Sivas Demirciler Esnaf Odası tarafından temsili demir dövme etkinliği gerçekleştirildi. Programa katılan Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte temsili olarak demir dövdü. Daha sonra Vali Davut Gül tarafından yakılan nevruz ateşinin üzerinden protokol üyeleri ve vatandaşlar atladı. Bazı katılımcılar, ateş yükselince, atlamaya cesaret edemedi. Protokol üyeleri ve katılımcılar, alanda izci öğrencilerin dağıttığı renkli yumurtaları tokuşturdu. Program, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından katılımcılara etli bulgur pilavı ve ayran ikram edilmesiyle son buldu. Pilav ve ayran ikramına vatandaşlar yoğun ilgi gördü.

Kutlama alanının dışında da Vali Gül, Orman Haftası nedeni ile Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanları dağıttı.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta nevruz coşkusu

Sivas'ta nevruz coşkusu

Sivas'ta nevruz coşkusu

Sivas'ta nevruz coşkusu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.