pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

25.02.2017 - 17:23, Güncelleme: 25.02.2017 - 17:23
 

Sivas'ta Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü, merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarının sorunlarının dinlenmesi amacıyla muhtarlar toplantısının yedincisini gerçekleştirdi.

AA - Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü, merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarının sorunlarının dinlenmesi amacıyla muhtarlar toplantısının yedincisini gerçekleştirdi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda bir termal otelde düzenlenen toplantıda Sivas Valisi Davut Gül, Divriği ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi.Toplantı, Sivas Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve 2016 yılında ilde yapılan yatırımların anlatıldığı tanıtım filmiyle başladı.Vali Davut Gül, toplantıda yaptığı konuşmada, Divriği genelinde yıllardır çözülemeyen birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu, tarım, kırsal alt yapı, sulama, eğitim ve ulaşım alanında da hizmetlere devam edildiğini ifade etti.Divriği'nin ihtiyacı olan ne varsa belli bir takvim içerisinde halledilmesi için gereken bütün gayretin gösterileceğini aktaran Vali Gül, şunları kaydetti: "Sorunların çözümü noktasında büyük bir kararlılığımız var. Takdir edersiniz ki elimizde sınırsız bir kaynak yok. İl Genel Meclisi tarafından planlama yapılarak mevcut olan ödenekler, nüfusa göre, ilçelerin ihtiyaçlarına göre kullanılıyor. KÖYDES ödenekleri sayesinde planlanmayan ihtiyaçları, grup köy yollarının sıcak asfalt yapılması, içme suyu gibi konuları büyük ölçüde karşılayacağız. Geçen yıl ne kadar hizmet yapılmışsa bu yıl daha fazla hizmet getireceğiz. Nüfus anlamında büyük köylerden başlayarak ilk etapta 30 civarında halı saha yapacağız. 2017 yılı içerisinde halı saha yapamadığımız toplam 100 köye ise salıncak ve kaydırak gibi küçük oyun gruplarının yer aldığı, çocuklarımızın oyun oynayabileceği alanlar kazandırılacak. Geçen yıl köylerimize toplamda 430 bin metrekare parke taşı döşenmişti. Bu yıl bir aksilik olmazsa inşallah 1 milyon metre kare parke taşı yapımını sağlayacağız. Her şeyden önemli olan birlik ve beraberliğimiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada kardeşlik hukuku içerisinde, huzurumuzu ve barışımızı muhafaza edersek çözülemeyecek, aşılamayacak hiçbir sorunumuz kalmaz."Toplantıya, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl JandarmaKomutanı J. Albay Sinan Şen, Divriği Kaymakamı Abdullah Özübek, bölge il ve daire müdürleri, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.
Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü, merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarının sorunlarının dinlenmesi amacıyla muhtarlar toplantısının yedincisini gerçekleştirdi.

AA - Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü, merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarının sorunlarının dinlenmesi amacıyla muhtarlar toplantısının yedincisini gerçekleştirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sıcak Çermik Kaplıcaları'nda bir termal otelde düzenlenen toplantıda Sivas Valisi Davut Gül, Divriği ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantı, Sivas Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve 2016 yılında ilde yapılan yatırımların anlatıldığı tanıtım filmiyle başladı.

Vali Davut Gül, toplantıda yaptığı konuşmada, Divriği genelinde yıllardır çözülemeyen birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu, tarım, kırsal alt yapı, sulama, eğitim ve ulaşım alanında da hizmetlere devam edildiğini ifade etti.

Divriği'nin ihtiyacı olan ne varsa belli bir takvim içerisinde halledilmesi için gereken bütün gayretin gösterileceğini aktaran Vali Gül, şunları kaydetti:

"Sorunların çözümü noktasında büyük bir kararlılığımız var. Takdir edersiniz ki elimizde sınırsız bir kaynak yok. İl Genel Meclisi tarafından planlama yapılarak mevcut olan ödenekler, nüfusa göre, ilçelerin ihtiyaçlarına göre kullanılıyor. KÖYDES ödenekleri sayesinde planlanmayan ihtiyaçları, grup köy yollarının sıcak asfalt yapılması, içme suyu gibi konuları büyük ölçüde karşılayacağız. Geçen yıl ne kadar hizmet yapılmışsa bu yıl daha fazla hizmet getireceğiz. Nüfus anlamında büyük köylerden başlayarak ilk etapta 30 civarında halı saha yapacağız. 2017 yılı içerisinde halı saha yapamadığımız toplam 100 köye ise salıncak ve kaydırak gibi küçük oyun gruplarının yer aldığı, çocuklarımızın oyun oynayabileceği alanlar kazandırılacak. Geçen yıl köylerimize toplamda 430 bin metrekare parke taşı döşenmişti. Bu yıl bir aksilik olmazsa inşallah 1 milyon metre kare parke taşı yapımını sağlayacağız.
Her şeyden önemli olan birlik ve beraberliğimiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada kardeşlik hukuku içerisinde, huzurumuzu ve barışımızı muhafaza edersek çözülemeyecek, aşılamayacak hiçbir sorunumuz kalmaz."

Toplantıya, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl JandarmaKomutanı J. Albay Sinan Şen, Divriği Kaymakamı Abdullah Özübek, bölge il ve daire müdürleri, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.